Форель варена
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вважаєте за краще не тільки смачні, але і корисні страви, тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Чудова ніжна рибка буквально тане в роті, плюс мінімум клопоту на кухні!
Покажу, як приготувати форель варену з овочами на обід або вечерю для дітей і дорослих. На весь процес у вас піде близько 20 хвилин, так що рецепт точно сподобається зайнятим господаркам Овочі та спеції надають рибку і аромат, і смак, так що обов'язково рекомендую їх використовувати.
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Форель - 1 штука
- Сіль і спеції - За смаком(+ вода або овочевий бульйон)
1. Очистіть і подрібніть овочі.
2. Рибку вимийте, при необхідності очистіть, видаліть хвіст і голову.
3. Наріжте рибку середнього розміру шматочками.
4. Викладіть овочі і форель в сотейник або глибоку сковороду. Додайте сіль, перець, лавровий лист або інші спеції за смаком. Залийте водою рибку і поставте її на вогонь. Після закипання акуратно зніміть піну і варіть на середньому вогні хвилин 10-13.
5. Ось така апетитна форель, варена з овочами, у нас вийшла. Можна подавати її до столу.