Рецепт Ванільні сухарі фото

Ванільні сухарі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Спеції , Прянощі , Приправи , Ванілін
Низькокалорійні
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Смачні сухарі, які можна подати до чаю і взяти з собою на роботу можна приготувати самостійно, це не складно! Зате результат не йде ні в яке порівняння з покупними. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Звичайні сухарі з кавою або чаєм - це дуже смачно, навіть краще, ніж сама вишукана випічка. Для приготування ванільних сухарів досить взяти пакетика ваніліну. Готувати будемо звичайне здобне тісто, головне, щоб воно підійшло кілька разів. До речі, можете додати в сухарі родзинки або курагу.

  • Борошно - 300 грам
  • Дріжджі сухі - 2, 5 грами
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 70 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Ванілін - За смаком
  • Вода - 150 грам
ванільні сухарі - фото крок 1
Змішайте 150 грамів борошна, 100 грамів води і дріжджі, дайте опарі підійти (приблизно 40 хвилин - час).
Потім додайте в опару залишок води, муки ще грамів 110 і сіль. Перемішайте.
ванільні сухарі - фото крок 2
Як тісто підійде, обомніте його і додайте борошно, що залишилося, половину яйця (можна і менше), цукор, масло рослинне і вершкове, а також ванілін.
Вимісити тісто гарненько, воно повинно перестати липнути до рук.
ванільні сухарі - фото крок 3
Дайте тесту ще раз підійти. Чим більше разів тісто підійде, тим краще в результаті вийдуть сухарі.
Потім тісто розділити на частини, сформуйте грудочки, як на фото.
Викладіть їх на деко, дайте їм ще підійти хвилин 30.
ванільні сухарі - фото крок 4
Духовку розігрійте до 200 градусів. Змастіть заготовки залишилися яйцем.
Поставте форму з тестом в духовку на 15 хвилин.
ванільні сухарі - фото крок 5
Один раз переверніть деко під час випікання, щоб сухарі були підсмажений з усіх боків.
ванільні сухарі - фото крок 6
Дайте потім сухарів повністю охолонути. Можете розпочати сушінні на наступний день (або в той же).
Їх потрібно буде розрізати, верхівки можете з'їсти, а можете зробити з них дрібні сухарі (можна потім в чізкейк використовувати).
ванільні сухарі - фото крок 7
Сушити сухарі треба в духовці при 160 градусах хвилин 25.
Час від часу їх перевертайте, щоб не підгоріли.
ванільні сухарі - фото крок 8
Ось такими рум'яними у мене вийшли в підсумку ванільні сухарі.
ванільні сухарі - фото крок 9
Приємного чаювання!

Схожі рецепти