Вафлі в радянській вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Вафлі на сніданок або на десерт - це зовсім не проблема. Не варто бігти в магазин стрімголов, а досить прочитати рецепт, як приготувати вафлі в радянській вафельниці, і приступити до їх випічці.
Такі вафлі можна подати на сніданок з медом або кленовим сиропом, а також вони підходять для десерту зі згущеним молоком або збитими вершками. Готуються вафлі дуже просто і швидко, тільки устигайте діставати їх з вафельниці, щоб не пригоріли. Вафлі можна подати гарячими або вже остиглими. Їх можна зберігати в холодильнику кілька днів.
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 280 грам
- Молоко - 375 мілілітрів
- Соняшникова олія - 0, 5 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
1
У миску додайте яйця і збийте їх до утворення пишної піни. Просійте борошно і додайте її до яєць, влейте молоко, соняшникова олія, екстракт ванілі, цукор і розпушувач.
2
Гарненько перемішайте все віночком до утворення однорідної маси без грудочок.
3
Розігрійте вафельницу, додайте пару крапель олії і вилийте столову ложку тесту, притисніть другою половинкою і смажте до утворення золотистого кольору.
4
Відкрийте кришку і лопаткою зніміть корж, перекладіть його на тарілку. Проробіть так з іншим тестом.
5
Подавайте вафлі відразу, з вершковим маслом або кленовим сиропом.