Рецепт Вафлі в радянській вафельниці фото

Вафлі в радянській вафельниці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Вафлі

Вафлі на сніданок або на десерт - це зовсім не проблема. Не варто бігти в магазин стрімголов, а досить прочитати рецепт, як приготувати вафлі в радянській вафельниці, і приступити до їх випічці.

Такі вафлі можна подати на сніданок з медом або кленовим сиропом, а також вони підходять для десерту зі згущеним молоком або збитими вершками. Готуються вафлі дуже просто і швидко, тільки устигайте діставати їх з вафельниці, щоб не пригоріли. Вафлі можна подати гарячими або вже остиглими. Їх можна зберігати в холодильнику кілька днів.

  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 280 грам
  • Молоко - 375 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
1
У миску додайте яйця і збийте їх до утворення пишної піни. Просійте борошно і додайте її до яєць, влейте молоко, соняшникова олія, екстракт ванілі, цукор і розпушувач.
2
Гарненько перемішайте все віночком до утворення однорідної маси без грудочок.
3
Розігрійте вафельницу, додайте пару крапель олії і вилийте столову ложку тесту, притисніть другою половинкою і смажте до утворення золотистого кольору.
4
Відкрийте кришку і лопаткою зніміть корж, перекладіть його на тарілку. Проробіть так з іншим тестом.
5
Подавайте вафлі відразу, з вершковим маслом або кленовим сиропом.

Схожі рецепти