Рецепт Угорський ретеш фото

Угорський ретеш
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
Тісто , Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Страви з начинкою , Струдель
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ти все добре - це угорський рулет з начинкою з тонкого сирного суфле. Угорський ретеш зовні схожий на штрудель. Випічка дуже смачна і ароматна, не залишить нікого байдужим!

Опис приготування:

Приготувати угорський ретеш насправді дуже просто, інгредієнти всі доступні і майже завжди є під рукою. Випічка відмінно підійде, коли потрібно щось швидко приготувати до чаю. В якості начинки можна використовувати будь-які сезонні ягоди або фрукти, горіхи, сирну пасту. В даному рецепті пропоную для наповнювача взяти варення і волоські горіхи. Варення підійде будь-який на ваш смак, у мене джем з інжиру.

  • Борошно - 150 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Жовток - 1 штука (для змазування)
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Варення - 5 Ст. Ложок (будь-який)
угорський ретеш - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
угорський ретеш - фото крок 2
З'єднайте борошно, воду, олія, сіль і яйце.
угорський ретеш - фото крок 3
Замісити м'яке і пластичне тісто. Якщо необхідно, то в процесі можна додати ще трохи борошна. Зберіть тісто в кулю, накрийте і залиште на 20 хвилин.
угорський ретеш - фото крок 4
Потім розкачати тісто в прямокутний пласт. Я розкачувала відразу на пергаменті. Чим тонше вдасться розкачати, тим краще.
угорський ретеш - фото крок 5
Змастіть тісто варенням або джемом, відступивши трохи від одного краю, посипте подрібненими горіхами і цукром.
угорський ретеш - фото крок 6
Поверніть рулет, защіпніте все краю і покладіть рулет на деко швом вниз. Змастіть рулет з усіх боків жовтком. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
угорський ретеш - фото крок 7
Венгрескій ретеш готовий. Дайте рулету трохи охолонути, наріжте його на порції і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти