Рецепт Тушковані моховики фото

Тушковані моховики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Моховики
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Здавалося б, тушковані моховики в домашніх умовах - що може бути простіше? дійсно, готуються вони з мінімальної кількості інгредієнтів і відрізняються неймовірним смаком і ароматом!

Опис приготування:

Приготовлені грибочки можна їсти разом з картопляним пюре або гречаною кашею. Також вони гармоніюють з овочами і чудово виступають в якості самостійного блюда. Їх незвичайний смак оцінять навіть примхливі гурмани.

  • Моховики - 1 кілограм
  • Крем - 200 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль, перець і приправи - За смаком
тушковані моховики - фото крок 1
1. Моховики…Шалено смачні гриби, а якщо їх ще й приготувати в соусі, то можна побалувати смакові рецептори навіть найвибагливішого гурмана. Коли сезон грибів видається або у вас з'являється можливість приготувати тушковані моховики в домашніх умовах, то зробіть їх в сметанному соусі, попередньо обробивши.
тушковані моховики - фото крок 2
2. Найкраще такі гриби спочатку проварювати в посуді з товстим дном. У мене є казан, де я їх попередньо проварюю, після чого обсмажую і доводжу до готовності з соусом. Якщо ви варите їх в каструлі, то нарізати не потрібно, а якщо в казані - то наріжте на 4-6 частин.
тушковані моховики - фото крок 3
3. Через 1, 5 години варіння на невеликому вогні, надішліть їх смажитися на рослинній олії. За кілька хвилин до готовності закиньте нашатковану цибулину, сіль і poperčite.
тушковані моховики - фото крок 4
4. Тепер додайте сметану і трохи води. Коли вся вода випаруватися, а соус трохи загусне - наші тушковані моховики в домашніх умовах готові!

Схожі рецепти