Тушковані моховики
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, тушковані моховики в домашніх умовах - що може бути простіше? дійсно, готуються вони з мінімальної кількості інгредієнтів і відрізняються неймовірним смаком і ароматом!
Приготовлені грибочки можна їсти разом з картопляним пюре або гречаною кашею. Також вони гармоніюють з овочами і чудово виступають в якості самостійного блюда. Їх незвичайний смак оцінять навіть примхливі гурмани.
- Моховики - 1 кілограм
- Крем - 200 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Сіль, перець і приправи - За смаком
1. Моховики…Шалено смачні гриби, а якщо їх ще й приготувати в соусі, то можна побалувати смакові рецептори навіть найвибагливішого гурмана. Коли сезон грибів видається або у вас з'являється можливість приготувати тушковані моховики в домашніх умовах, то зробіть їх в сметанному соусі, попередньо обробивши.
2. Найкраще такі гриби спочатку проварювати в посуді з товстим дном. У мене є казан, де я їх попередньо проварюю, після чого обсмажую і доводжу до готовності з соусом. Якщо ви варите їх в каструлі, то нарізати не потрібно, а якщо в казані - то наріжте на 4-6 частин.
3. Через 1, 5 години варіння на невеликому вогні, надішліть їх смажитися на рослинній олії. За кілька хвилин до готовності закиньте нашатковану цибулину, сіль і poperčite.
4. Тепер додайте сметану і трохи води. Коли вся вода випаруватися, а соус трохи загусне - наші тушковані моховики в домашніх умовах готові!