Тушковані кабачки з зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)
Консервований зелений горошок належить до кращих овочевих консервів. Тут я розповім вам, як приготувати його разом з кабачками швидко і просто. Відмінне корисне блюдо або гарнір до м'яса.
Зелений консервований горошок - дієтичний і корисний продукт, так як він багатий вітамінами і незамінними мінералами. Він хороший як самостійний гарнір або для приготування різних салатів, стали вже традиційними в Росії. Те ж стосується і кабачків.
До речі, на дворі літо, так що можете спробувати замінити консервований горошок свіжим Отже, дивіться, як приготувати тушковані кабачки з зеленим горошком.
- Кабачки - 2 штуки (середнього розміру)
- Консервований зелений горошок - 310 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 110 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Молоді кабачки вимийте, відріжте кінці, по необхідності видаліть шкірку, якщо вона жорстка. Наріжте овоч кубиками.
Нагрійте рослинну олію в сковороді, покладіть нарізані кабачки, додайте сіль.
Готуйте кабачки на середньому вогні 10 хвилин, періодично перемішуючи.
Кабачки повинні стати трохи м'якше.
До кабачків додайте консервований зелений горошок, попередньо злив розсіл з банки.
Додайте вершки.
Добре перемішайте і готуйте ще 5-7 хвилин, поки вершки НЕ загустеют.
Подайте блюдо гарячим або теплим. За смаком можете додати чорний мелений перець.