Рецепт Тушковані кабачки з зеленим горошком фото

Тушковані кабачки з зеленим горошком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Кабачок, Горох, Консервований горошок
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку, Літні
Гарячі страви, Гарніри

Консервований зелений горошок належить до кращих овочевих консервів. Тут я розповім вам, як приготувати його разом з кабачками швидко і просто. Відмінне корисне блюдо або гарнір до м'яса.

Зелений консервований горошок - дієтичний і корисний продукт, так як він багатий вітамінами і незамінними мінералами. Він хороший як самостійний гарнір або для приготування різних салатів, стали вже традиційними в Росії. Те ж стосується і кабачків.

До речі, на дворі літо, так що можете спробувати замінити консервований горошок свіжим Отже, дивіться, як приготувати тушковані кабачки з зеленим горошком.

  • Кабачки - 2 штуки (середнього розміру)
  • Консервований зелений горошок - 310 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - 110 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 1
Молоді кабачки вимийте, відріжте кінці, по необхідності видаліть шкірку, якщо вона жорстка. Наріжте овоч кубиками.
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 2
Нагрійте рослинну олію в сковороді, покладіть нарізані кабачки, додайте сіль.
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 3
Готуйте кабачки на середньому вогні 10 хвилин, періодично перемішуючи.
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 4
Кабачки повинні стати трохи м'якше.
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 5
До кабачків додайте консервований зелений горошок, попередньо злив розсіл з банки.
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 6
Додайте вершки.
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 7
Добре перемішайте і готуйте ще 5-7 хвилин, поки вершки НЕ загустеют.
тушковані кабачки з зеленим горошком - фото крок 8
Подайте блюдо гарячим або теплим. За смаком можете додати чорний мелений перець.

Схожі рецепти