Тушковане м'ясо з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Готувати тушковане м'ясо з грибами в домашніх умовах просто, але це займає певну кількість часу. За основу можна взяти будь-яке м'ясо. В даному рецепті використовується яловичина.
Мінімальна кількість інгредієнтів і такий приголомшливий смак! Таке тушковане м'ясо з грибами за класичним рецептом виходить неймовірно смачним. Це просте блюдо, яке подають з гарніром на обід або вечерю в гарячому вигляді. З прянощами і спеціями яловичина з грибами смакує ще краще!
- Яловичина - 800 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Яловичина за цим рецептом виходить дуже смачною, а разом з овочами і грибами вона ще ароматні. Для початку нарізаємо яловичину шматочками середнього розміру.
2. Потім нарізаємо гриби. Я вирішила використовувати печериці, оскільки вони не потребують додаткової обробки і готуються дуже швидко.
3. Відправляємо на сковороду і смажимо м'ясо, поки не википить вода. Додаємо сіль і спеції.
4. В кінці смаження додаємо гриби і смажимо ще пару хвилин на слабкому вогні. На дно казана викладаємо нарізані цибулю і моркву, лавровий лист і перець горошком. Зверху викладаємо м'ясо з грибами. Заливаємо водою і ставимо гаситися.
5. На слабкому вогні м'ясо гаситися близько години-півтори, поки не стане м'яким. В кінці додайте прянощі і трави.
6. Для 20 хвилин до готовності можна додати трохи томатної пасти або томатного соку. Подаємо тушковане м'ясо з грибами в домашніх умовах разом з гарніром.