Рецепт М'ясо, тушковане з грибами в сметані фото

М'ясо, тушковане з грибами в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Чудове м'ясну страву до обіднього столу або на вечерю. Свинина гаситься з грибами і спеціями в сметані. Блюдо виходить дуже ніжним і м'яким, з прекрасним ароматом і смаковими якостями!

Перед вами простий рецепт приготування м'яса, тушкованого з грибами в сметані. Для цієї страви ідеально підходить свиняча корейка. Гриби можна взяти будь-які, але попередньо їх потрібно відварити до готовності. Якщо немає сметани, замініть її вершками. Вдалого приготування!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Маслюки відварні - 400 грам
  • Крем - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
м'ясо, тушковане з грибами в сметані - фото крок 1
Свинину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кубиками.
м'ясо, тушковане з грибами в сметані - фото крок 2
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями або ще дрібніше.
м'ясо, тушковане з грибами в сметані - фото крок 3
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Викладіть м'ясо, зверху розподіліть цибулю. Готуйте на середньому вогні 35-40 хвилин, помішуючи.
м'ясо, тушковане з грибами в сметані - фото крок 4
Додайте на сковороду відварені гриби, сіль за смаком. Перемішайте і продовжуйте готувати під кришкою ще 25 хвилин.
м'ясо, тушковане з грибами в сметані - фото крок 5
Тепер можна додати улюблені спеції, перемішайте.
м'ясо, тушковане з грибами в сметані - фото крок 6
100 грамів сметани розводимо в невеликій кількості води. Вливаємо масу на сковороду, перемішуємо. Гасіть ще 25 хвилин, щоб випарувалася майже вся рідина. Смачного!

Схожі рецепти