М'ясо, тушковане з грибами в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Чудове м'ясну страву до обіднього столу або на вечерю. Свинина гаситься з грибами і спеціями в сметані. Блюдо виходить дуже ніжним і м'яким, з прекрасним ароматом і смаковими якостями!
Перед вами простий рецепт приготування м'яса, тушкованого з грибами в сметані. Для цієї страви ідеально підходить свиняча корейка. Гриби можна взяти будь-які, але попередньо їх потрібно відварити до готовності. Якщо немає сметани, замініть її вершками. Вдалого приготування!
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Маслюки відварні - 400 грам
- Крем - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Свинину промиваємо, обсушуємо і нарізаємо кубиками.
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями або ще дрібніше.
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Викладіть м'ясо, зверху розподіліть цибулю. Готуйте на середньому вогні 35-40 хвилин, помішуючи.
Додайте на сковороду відварені гриби, сіль за смаком. Перемішайте і продовжуйте готувати під кришкою ще 25 хвилин.
Тепер можна додати улюблені спеції, перемішайте.
100 грамів сметани розводимо в невеликій кількості води. Вливаємо масу на сковороду, перемішуємо. Гасіть ще 25 хвилин, щоб випарувалася майже вся рідина. Смачного!