Тушкована капуста з перловкою

Тушкована капуста з перловкою
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
просте, але смачне ситне блюдо. Якщо відварити перлову крупу заздалегідь, то його можна сміливо буде віднести в розряд "; на швидку руку ";. Беріть на замітку рецепт!

опис приготування:

Приготувати тушковану капусту з перловкою можна як самостійну страву або на гарнір. Дуже добре поєднується як з рибою, так і з м'ясом. корисно, бюджетно і смачно!

  • Крупа перлова— 100 грам
  • капуста— 300 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Томатна паста— 1-2 Ст. ложок
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 30 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Тушкована капуста з перловкою - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Крупу заздалегідь залийте водою і залиште на кілька годин. Я залишаю на ніч.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 2 Як тільки перловка настоїться, добре промийте її під проточною водою.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 3 Потім залийте крупу чистою холодною водою. Трохи посоліть і відваріть до готовності. На це піде приблизно 40 хвилин.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 4 Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 5 Обсмажте овочі на сковороді на рослинному маслі до м'якості.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 6 Нашинкуйтекапусту і додайте до цибулі і моркви.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 7 Як тільки капуста пустить сік і стане м'якою, додайте томатну пасту, подрібнений часник, цукор і сіль за смаком.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 8 Гасіть овочі періодично помішуючи на невеликому вогні до повної готовності. У процесі можна додати трохи води.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 9 Тепер з'єднайте капусту з готовою перловою крупою.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 10 Все перемішайте і прогрійте 5-7 хвилин. Тушкована капуста з перловкою готова.

Тушкована капуста з перловкою - фото крок 11 Смачного!

Схожі рецепти

Голубці з фаршем і перловкою

Голубці з фаршем і перловкою

голубці — досить популярна страва, що займає не останнє місце на нашому обідньому столі. Сьогодні вони у мене з м'ясним фаршем і перловкою. опис приготування: Складного в приготуванні голубців нічого немає, але потрібен час. М'ясо можете взяти будь-який, але бажано з мінімальною кількістю жиру...

читати далі
Харчо з перловкою

Харчо з перловкою

Хочу поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати харчо з перловкою. Суп виходить корисним, ситним, наваристим, дуже ароматним і, звичайно ж, неймовірно смачним. рекомендую! опис приготування: Перловку обов'язково замочіть заздалегідь в окропі. Так перловка стане м'якою і звариться...

читати далі
Курячий суп з перловкою

Курячий суп з перловкою

Перловку багато хто недооцінює і посміюються над стравами з неї. Якщо у вас вона асоціюється тільки з кашею, тоді будемо розбивати стереотипи. розповім, як приготувати курячий суп з перловкою. опис приготування: Такий супчик можна зробити в будь-який час року. Він смачний, поживний, з великою ...

читати далі
Овочевий суп з перловкою

Овочевий суп з перловкою

Суп з перловкою часто готували наші бабусі. Чомусь сьогодні про нього забули. Здається, незаслужено. кількість порцій: 4 Оливкова олія— 4 Ст. ложки Цибуля— 1 штука часник— 3-4 зубчиків морква— 2 штуки Картопля— 4 штуки овочевий бульйон— 1 літр Консервовані томати у власному соку, банку— 0,5 шту...

читати далі
Пісний розсольник з перловкою

Пісний розсольник з перловкою

Пісний розсольник з перловкою ви зваріть менш, ніж за годину. Розсольник виходить наваристий, ситний, з кислинкою. Перловку треба буде попередньо замочити на півгодини. А далі — просто. опис приготування: Як приготувати пісний розсольник з перловкою? 1. Перловку промийте і замочіть в холодній ...

читати далі