Рецепт Тушкована капуста в мікрохвильовці фото

Тушкована капуста в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Відомо, що незважаючи на очевидну бюджетность цієї страви, готується воно занадто довго. Але цей недолік теж дуже легко виправити - варто тільки приготувати тушковану капусту в мікрохвильовці.

Опис приготування:

Рекомендую вам спосіб, як приготувати тушковану капусту в мікрохвильовці так, щоб вона"заграла" новим відтінком смаку завдяки гострому соусу в поєднанні з гвоздикою. Але звичайно ж, соус можна замінити просто томатною пастою, в гвоздику замінити чим-небудь ще за смаком, - тоді вийде більш класичний варіант.

Рецепт тушкованої капусти в мікроволовке наступний:

1. Першим ділом, наш качан капусти поріжемо довільно досить великими шматками (приблизно на 6-8 частин), і готувати ми її будемо саме так, а вже потім, хто хоче, може подрібнити до звичного вигляду

2. Кожен з шматочків хорошенечко з усіх боків обмакиваем в маслі і викладаємо на блюді для запікання.

3. А в окремій мисці змішаємо інгредієнти для нашої заправки - соус, спеції за смаком, і сіль з перцем.

4. Виливаємо цю суміш на нашу капусту, і на середньої потужності відправимо в мікрохвильовку на 10-15 хвилин, накривши кришкою.

5. Як цей час пройде - ще раз відкриємо і перевіримо на готовність. Залишимо тепер нашу тушковану капусту в мікрохвильовці в домашніх умовах настоюватися ще хвилин п'ять, - і можна подавати на стіл цілої, або ж подрібнити в блендері. Смачного!

Головне достоїнство такого улюбленого всіма економного страви - що у цій простому рецептом тушкованої капусти в мікрохвильовці, вам зовсім не потрібно стояти по чотири години біля плити, поки капуста не розм'якшити до потрібного вам стану. А чи це не плюс? Так що пробуйте обов'язково!


  • Капуста - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Соус "чили" - 100 мілілітрів
  • Гвоздика - 0.5 чайних ложки
Рекомендую вам спосіб, як приготувати тушковану капусту в мікрохвильовці так, щоб вона"заграла" новим відтінком смаку завдяки гострому соусу в поєднанні з гвоздикою. Але звичайно ж, соус можна замінити просто томатною пастою, в гвоздику замінити чим-небудь ще за смаком, - тоді вийде більш класичний варіант.

Рецепт тушкованої капусти в мікроволовке наступний:

1. Першим ділом, наш качан капусти поріжемо довільно досить великими шматками (приблизно на 6-8 частин), і готувати ми її будемо саме так, а вже потім, хто хоче, може подрібнити до звичного вигляду

2. Кожен з шматочків хорошенечко з усіх боків обмакиваем в маслі і викладаємо на блюді для запікання.

3. А в окремій мисці змішаємо інгредієнти для нашої заправки - соус, спеції за смаком, і сіль з перцем.

4. Виливаємо цю суміш на нашу капусту, і на середньої потужності відправимо в мікрохвильовку на 10-15 хвилин, накривши кришкою.

5. Як цей час пройде - ще раз відкриємо і перевіримо на готовність. Залишимо тепер нашу тушковану капусту в мікрохвильовці в домашніх умовах настоюватися ще хвилин п'ять, - і можна подавати на стіл цілої, або ж подрібнити в блендері. Смачного!

Головне достоїнство такого улюбленого всіма економного страви - що у цій простому рецептом тушкованої капусти в мікрохвильовці, вам зовсім не потрібно стояти по чотири години біля плити, поки капуста не розм'якшити до потрібного вам стану. А чи це не плюс? Так що пробуйте обов'язково!

Схожі рецепти