Тушкована гостра квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована гостра квасоля - це основне блюдо, закуска і гарнір до гарячого. Універсальний, швидкий і дуже смачний рецепт, який я раджу взяти на озброєння. Якщо любите гостреньке, запам'ятовуйте!
Я готую цю страву без додавання масла. Якщо свіжого помідора під рукою немає, підійде і томатний соус. У мене гострий перець маринований, можна використовувати і свіжий.
- Стручковая фасоль - 300 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Часник - 1 зубчик
- Гострий перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти, які необхідні.
Квасоля у мене заморожена, її я відразу відправляю в сковороду.
Для приготування соусу наріжте помідори, очистіть часник, додайте шматочок гострого перцю.
За смаком додайте сіль і трохи меленого чорного перцю для аромату.
Подрібніть все в блендері.
Надішліть соус в сковороду.
Гасіть на середньому вогні протягом 12-15 хвилин.
Ця тушкована гостра квасоля хороша не тільки в теплому вигляді, але і в холодному. Смачного!