Рецепт Тушкована гостра квасоля фото

Тушкована гостра квасоля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Тушкована гостра квасоля - це основне блюдо, закуска і гарнір до гарячого. Універсальний, швидкий і дуже смачний рецепт, який я раджу взяти на озброєння. Якщо любите гостреньке, запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Я готую цю страву без додавання масла. Якщо свіжого помідора під рукою немає, підійде і томатний соус. У мене гострий перець маринований, можна використовувати і свіжий.

  • Стручковая фасоль - 300 грам
  • Помідор - 1-2 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Гострий перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушкована гостра квасоля - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти, які необхідні.
тушкована гостра квасоля - фото крок 2
Квасоля у мене заморожена, її я відразу відправляю в сковороду.
тушкована гостра квасоля - фото крок 3
Для приготування соусу наріжте помідори, очистіть часник, додайте шматочок гострого перцю.
тушкована гостра квасоля - фото крок 4
За смаком додайте сіль і трохи меленого чорного перцю для аромату.
тушкована гостра квасоля - фото крок 5
Подрібніть все в блендері.
тушкована гостра квасоля - фото крок 6
Надішліть соус в сковороду.
тушкована гостра квасоля - фото крок 7
Гасіть на середньому вогні протягом 12-15 хвилин.
тушкована гостра квасоля - фото крок 8
Ця тушкована гостра квасоля хороша не тільки в теплому вигляді, але і в холодному. Смачного!

Схожі рецепти