Рецепт Tuglama фото

Tuglama
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Крупи , Баранина , Мал
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ош-туглама - традиційне блюдо таджицької кухні, що дослівно перекладається як м'ясо з рисом. Метод приготування не зовсім для нас традиційний, але результат вартий того, так що спробуємо!

Опис приготування:

Tuglama (м'ясо з рисом) нескладно приготувати, але зате яке ароматне і ситне блюдо у вас вийде! Причому м'ясо в цій страві варене, а рис - смажений. Заходьте, і я покажу вам, як приготувати ош-тугламу, і розповім все секрети цієї страви!

  • Баранина - 200 грам
  • Рис круглозёрний - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Kurdyuk - 50 грам
  • Сіль - За смаком
Tuglama - фото крок 1
Половину моркви і м'ясо цілим шматком залийте водою і відваріть до готовності м'яса.
Tuglama - фото крок 2
Частину, що залишилася моркву наріжте брусочками, цибуля - кубиками, обсмажте з додаванням курдюка.
Tuglama - фото крок 3
Додайте промитий рис, злегка обсмажте.
Tuglama - фото крок 4
Залийте бульйоном, в якому варилося м'ясо. Не забудьте посолити, накрийте кришкою і доведіть до готовності.
Tuglama - фото крок 5
Подають в такий спосіб: зварені м'ясо і моркву нарізають соломкою, при подачі укладають на рис і посипають рубаним зеленою цибулею.

Схожі рецепти