Тримайся

Тримайся
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
Тутмачіі абура - це легкий і освіжаючий крем-суп на основі кислого молока або натурального йогурту. У ньому тонко поєднуються гострота часнику, свіжість м'яти і бархатистість бульйону. Дуже смачно!

опис приготування:

Ловити — це маленькі макаронні вироби, приготовані з пельменного тесту. Якщо у вас немає готового тутмачі, то розкачайте тісто завтовшки 2 мм, а потім поріжте його на маленькі квадратики розміром 0,5 х 0,5 см. Підсушіть і зберігайте в прохолодному сухому місці. ось рецепт, як приготувати тутмачі абура.

  • Куряче філе— 500 грам(або грудка)
  • Вершкове масло— 75 грам
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • окріп— 2 L
  • Ловити— 250 грам(макаронні вироби)
  • часник— 2-5 зубчиків(за смаком)
  • яйце— 1 штука
  • йогурт натуральний— 500 мілілітрів
  • м'ята свіжа— 5-8 штук(листочок або сушена — 3 ст.л.)
  • сіль— За смаком
Тримайся - фото крок 1 Куряче філе (або грудку) розріжте спочатку вздовж на три шматочки, а потім на тонкі смужки.

Тримайся - фото крок 2 Очистіть і роздушіть часник за допомогою ножа.

Тримайся - фото крок 3 У каструлі розтопіть вершкове масло, обсмажте куряче філе протягом 10 хвилин. додайте часник, все перемішайте.

Тримайся - фото крок 4 додайте борошно, обсмажте все разом.

Тримайся - фото крок 5 Тепер додайте склянку окропу і перемішайте, щоб не було грудочок. Долийте іншу воду, перемішайте.

Тримайся - фото крок 6 У мене була заготовка домашньої локшини, ось такий тутмачі у мене вийшов з неї.

Тримайся - фото крок 7 Додайте тутмачі в бульйон, перемішайте, варіть його до готовності.

Тримайся - фото крок 8 Яйце розмішайте виделкою, додайте йогурт, ретельно все перемішайте.

Тримайся - фото крок 9 Додайте склянку гарячого бульйону, добре перемішуючи, щоб не згорнулися білок і йогурт. Вилийте суміш у суп, помішуючи дерев'яною ложкою.

Тримайся - фото крок 10 Додайте подрібнену м'яту, посоліть все за смаком, закрийте кришку, зніміть блюдо з вогню.

Тримайся - фото крок 11 Смачного!

Схожі рецепти

Шкмерулі

Шкмерулі

Шкмерулі - курка в вершково-часниковому соусі. Родом ця страва з Грузії, а точніше - з високогірного району (Рача, село Shkmeri). Курка готується цілком, а потім просочується ароматним соусом. опис приготування: Традиційно шкмерулі готується в кеци - керамічному посуді, яка розжарюється на вуг...

читати далі
Котлети з рубленого курячого філе з сиром

Котлети з рубленого курячого філе з сиром

Вибираючи блюдо на обід або вечерю в якості гарячого, рекомендую звернути увагу на цей простий рецепт котлет з рубленого курячого філе і тертого сиру. смачно, ситно і дуже просто! опис приготування: Щоб приготувати ці котлети з рубленого курячого філе в домашніх умовах, потрібен мінімум інгред...

читати далі
Макарони з сосисками і грибами в томатному соусі

Макарони з сосисками і грибами в томатному соусі

Ця страва може бути у вас на столі всього за 30-40 хвилин. Розповім про рецепт, як приготувати макарони з сосисками і грибами в томатному соусі. Дуже смачний, ситний і поживний вечерю чи обід. опис приготування: Тут підійдуть будь-які свіжі гриби, у мене були печериці. Використовуйте сосиски а...

читати далі
Стейки з нерки

Стейки з нерки

Я хочу запропонувати вам рецепт приготування стейків з нерки. Цей різновид лососевих не всі знають, але запевняю вас, смак цієї риби не залишить вас байдужими. Дуже добре підійде тим, хто на дієті. опис приготування: Нерка відрізняється від лосося кольором. Все сімейство лососевих має ніжно-ро...

читати далі
Піца на сковороді без сметани

Піца на сковороді без сметани

Такий ось легкий рецепт приготування піци на сковороді без сметани я зазвичай згадую, якщо вдома знаходиться скисле молоко. Втім, точно так же сметану можна замінити і кефіром, і кислим молоком. опис приготування: взагалі, такий простий рецепт піци на сковороді без сметани — це відмінний спосі...

читати далі