Рецепт Тримайся фото

Тримайся
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Молочні продукти , Птах
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Тутмачіі абура - це легкий і освіжаючий крем-суп на основі кислого молока або натурального йогурту. У ньому тонко поєднуються гострота часнику, свіжість м'яти і бархатистість бульйону. Дуже смачно!

Опис приготування:

Ловити - це маленькі макаронні вироби, приготовані з пельменного тесту. Якщо у вас немає готового тутмачі, то розкачайте тісто завтовшки 2 мм, а потім поріжте його на маленькі квадратики розміром 0, 5 х 0, 5 см. Підсушіть і зберігайте в прохолодному сухому місці. Ось рецепт, як приготувати тутмачі абура.

  • Куряче філе - 500 грам (або грудка)
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Окріп - 2 L
  • Ловити - 250 грам (макаронні вироби)
  • Часник - 2-5 зубчиків (за смаком)
  • Яйце - 1 штука
  • Йогурт натуральний - 500 мілілітрів
  • М'ята свіжа - 5-8 штук (листочок або сушена - 3 ст.Л.)
  • Сіль - За смаком
тримайся - фото крок 1
Куряче філе (або грудку) розріжте спочатку вздовж на три шматочки, а потім на тонкі смужки.
тримайся - фото крок 2
Очистіть і роздушіть часник за допомогою ножа.
тримайся - фото крок 3
У каструлі розтопіть вершкове масло, обсмажте куряче філе протягом 10 хвилин. Додайте часник, все перемішайте.
тримайся - фото крок 4
Додайте борошно, обсмажте все разом.
тримайся - фото крок 5
Тепер додайте склянку окропу і перемішайте, щоб не було грудочок. Долийте іншу воду, перемішайте.
тримайся - фото крок 6
У мене була заготовка домашньої локшини, ось такий тутмачі у мене вийшов з неї.
тримайся - фото крок 7
Додайте тутмачі в бульйон, перемішайте, варіть його до готовності.
тримайся - фото крок 8
Яйце розмішайте виделкою, додайте йогурт, ретельно все перемішайте.
тримайся - фото крок 9
Додайте склянку гарячого бульйону, добре перемішуючи, щоб не згорнулися білок і йогурт. Вилийте суміш у суп, помішуючи дерев'яною ложкою.
тримайся - фото крок 10
Додайте подрібнену м'яту, посоліть все за смаком, закрийте кришку, зніміть блюдо з вогню.
тримайся - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти