Траут П'ємонт (форель пьємонтці)
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне філе форелі приправлене італійськими травами.
Кількість порцій: 4
- Філе форелі - 500 грам
- Родзинки - 40 грам
- Ріпчаста цибуля - 60 грам
- Селера - 60 грам
- Листя шавлії - 5 штук
- Часник - 1 зубчик
- Гілочка розмарину - 1 штука
- Рибний бульйон - 1 Склянка
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний перець - 1 щіпка (за смаком)
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (інгредієнти для гарніру:)
- Селера - 60 грам
- Морква - 60 грам
- Цукіні - 60 грам
- Бальзамічний оцет - 5 мілілітрів
- Чебрець - 1 щіпка (за смаком)
- koriandr - 1 щіпка (за смаком)
Покладіть в сковороду з оливковою олією селера, цибуля, шавлія, розмарин, часник (попередньо дрібно нарізати).
Викласти філе поверх зелені.
Полити оцтом. Посипати приправами і влити трохи бульйону.
Приготування гарніру: У сковороду з маслом покласти цукіні, морква і селера (нарізані соломкою). Посолити, поперчити.
Залити овочі бальзамічним оцтом, додати коріандр і чебрець. Готувати на сильному вогні.
Викласти гарнір на блюдо, поверх помістити шматочки філе.