Рецепт Траут П'ємонт (форель пьємонтці) фото

Траут П'ємонт (форель пьємонтці)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вагітним і годуючим
На вечерю
Гарячі страви

Ніжне філе форелі приправлене італійськими травами.

Кількість порцій: 4
  • Філе форелі - 500 грам
  • Родзинки - 40 грам
  • Ріпчаста цибуля - 60 грам
  • Селера - 60 грам
  • Листя шавлії - 5 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Рибний бульйон - 1 Склянка
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка (за смаком)
  • Чорний перець - 1 щіпка (за смаком)
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки (інгредієнти для гарніру:)
  • Селера - 60 грам
  • Морква - 60 грам
  • Цукіні - 60 грам
  • Бальзамічний оцет - 5 мілілітрів
  • Чебрець - 1 щіпка (за смаком)
  • koriandr - 1 щіпка (за смаком)
траут П'ємонт (форель пьємонтці) - фото крок 1
Покладіть в сковороду з оливковою олією селера, цибуля, шавлія, розмарин, часник (попередньо дрібно нарізати).
траут П'ємонт (форель пьємонтці) - фото крок 2
Викласти філе поверх зелені.
траут П'ємонт (форель пьємонтці) - фото крок 3
Полити оцтом. Посипати приправами і влити трохи бульйону.
траут П'ємонт (форель пьємонтці) - фото крок 4
Приготування гарніру: У сковороду з маслом покласти цукіні, морква і селера (нарізані соломкою). Посолити, поперчити.
траут П'ємонт (форель пьємонтці) - фото крок 5
Залити овочі бальзамічним оцтом, додати коріандр і чебрець. Готувати на сильному вогні.
траут П'ємонт (форель пьємонтці) - фото крок 6
Викласти гарнір на блюдо, поверх помістити шматочки філе.

Схожі рецепти