Рецепт Традиційний гуакамоле фото

Традиційний гуакамоле
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Фрукти, Авокадо
Вегетаріанське харчування
На обід

Мексиканський рецепт закуски з Пюріровать м'якоті авокадо. Традиційно гуакамоле їдять з кукурудзяними чіпсами, так само з будь-якими чіпсами, хліб і т. П. Або ж подають як як соус до різних страв.

Кількість порцій: 4
  • Авокадо - 2 штуки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Вапно - 0, 5 штуки
  • Соус Табаско - - За смаком
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Помідор - 1 штука
традиційний гуакамоле - фото крок 1
Очистити лайм, порізати і покласти в блендер. Налити в сік лайма, покласти м'якоть авокадо, Luk-salotų, табаско, сіль, перець.
традиційний гуакамоле - фото крок 2
Почати змішувати і додати оливкове масло тонким струмком.
традиційний гуакамоле - фото крок 3
Змішати до однорідної консистенції. Прибрати в холодильник мінімум на годину, накрити. Після цього його вже можна використовувати.
традиційний гуакамоле - фото крок 4
А також можна додати ще й нарізаний помідор.

Схожі рецепти