Традиційний гуакамоле
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканський рецепт закуски з Пюріровать м'якоті авокадо. Традиційно гуакамоле їдять з кукурудзяними чіпсами, так само з будь-якими чіпсами, хліб і т. П. Або ж подають як як соус до різних страв.
Кількість порцій: 4
- Авокадо - 2 штуки
- Luk-salotų - 1 штука
- Вапно - 0, 5 штуки
- Соус Табаско - - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
- Помідор - 1 штука
Очистити лайм, порізати і покласти в блендер. Налити в сік лайма, покласти м'якоть авокадо, Luk-salotų, табаско, сіль, перець.
Почати змішувати і додати оливкове масло тонким струмком.
Змішати до однорідної консистенції. Прибрати в холодильник мінімум на годину, накрити. Після цього його вже можна використовувати.
А також можна додати ще й нарізаний помідор.