Тости з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Тости з квасолею можуть прозвучати банально, але повірте, цей рецепт варто уваги! Беріть на замітку мій рецепт!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати тости з квасолею. Для цього рецепта підійде будь-яка квасоля, але я рекомендую взяти сорт «Чорний очей». Вона швидко вариться і не вимагає тривалого замочування. Рецепт однозначно вартий уваги по ряду причин. По перше, квасоля багата білком, а значить страва вийде ситним. Можна готувати такі тости і на сніданок, і на обід. По-друге, квасоля відварюється особливим чином, виходить дуже ароматною, особливо в поєднанні з хрустким часниковим хлібом. Загалом, це смачно і цікаво, тому рекомендую спробувати!
- Квасоля - 100 грам
- Хліб чіабатта - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Стебло селери - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- М'ята - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Квасоля замочіть на 1 годину у воді. Потім промийте.
Відваріть квасоля до м'якості разом з селерою, часником, цибулиною і половинкою лимона.
Потім розділіть квасоля на дві частини. Одну збризніть лимоном і заправте рослинним маслом. Посоліть і поперчіть за смаком.
Другу частину подрібнити блендером разом з соком лимона і сіллю.
Хліб розріжте, обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Натріть часником.
Змастіть хліб пюре з квасолі, а зверху викладіть цілу квасоля. Прикрасьте м'ятою.
Тости з квасолею готові, смачного!