Торт «шоколадний» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт - фантазія любителів солодкого: шоколадний бісквіт, глазур, прикраси з шоколадних чіпсів, горіхів пекан і карамелі. Швидше читайте, як приготувати торт "шоколадний" класичний.
Шоколадний бісквіт, карамель і горіх пекан прекрасно гармонують в цьому приголомшливому торті. Побалуйте себе і вашу сім'ю цим десертом. Ви можете використовувати згущене молоко для начинки або будь-який інший крем. В якості прикраси для торта візьміть кокосову стружку, тертий шоколад, збиті вершки, фрукти або горіхи. Також можна подавати торт з кульками морозива.
- Суміш для шоколадного бісквіта - 1 штука (упаковка)
- Вода - 1 Склянка (точна кількість береться, виходячи з інструкцій до бісквіту)
- Вершковий сир - 230 грам
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Збиті вершки - 1, 5 склянки
- Шоколад 60% какао - 230 грам (розтоплений)
1
Розігрійте духовку до 175 градусів. Підготуйте форму для випікання, змастіть її маслом.
2
Приготуйте тісто для бісквіта, дотримуючись інструкції на упаковці.
3
Вилийте тісто у форму і запікайте приблизно 20 хвилин.
4
Як тільки бісквіт буде готовий, зробіть в ньому дірочки, за допомогою нижньої частини дерев'яної ложки. Отвори бісквіта заповніть шоколадним топінгом і дайте бісквіту охолонути.
5
Поки бісквіт остигає, підготуйте глазур. Візьміть миску, змішайте в ній вершковий сир, цукрову пудру і молоко.
6
В отриману суміш додайте збиті вершки і ретельно все перемішайте.
7
Розтопіть шоколад, дайте йому злегка охолонути і влийте в миску з глазур'ю. Всі компоненти ще раз ретельно перемішайте, глазур повинна стати густий.
8
Готову глазур нанесіть і розподіліть на охолодженому бісквіті. Зверху прикрасьте подрібненими горіхами, карамельним топінгом і присипте шоколадними чіпсами. Торт готовий! Смачного!