Рецепт Торт «Їжа богів» фото

Торт «Їжа богів»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Фрукти, Пісочне тісто, Банан, Полуниця
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

За назвою ви, повинно бути, вже здогадалися, наскільки смачний цей торт! Легким або низькокалорійним його не назвеш, зате слова «смакота» і «смакота» ідеально підходять для його опису! готуємо!

Торт «Їжа богів» прекрасно підійде з нагоди будь-якого торжества! По перше, він надзвичайно смачний, по-друге, приготувати його можна досить швидко і просто, а по-третє, вам не потрібно мучитися, придумуючи, як прикрасити цей торт - він і так дуже красиво і апетитно виглядає! Як приготувати торт «Їжа богів»? Про це нижче.

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Банка згущеного молока - 1 штука
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Какао-порошок - 3 чайних ложки
  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
торт
1. Розмелюємо горіхи.
торт
2. До білого розтираємо яйця з цукром, додаємо в отриману масу борошно, соду і половину подрібнених горіхів. Ретельно перемішуємо все і викладаємо тісто в змащену форму для запікання.
торт
3. Ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо корж при температурі 180 градусів хвилин 35.
торт
4. Потім виймаємо корж, razrezaem з 2 нерівні частини. Нижня частина повинна бути товщиною приблизно 1 см. Нижню частину обрізаємо, а верхню і обрізки нижньої дрібно кришимо.
торт
5. Готовий крем: масло збиваємо, поступово додаючи згущене молоко. Всипаємо в отриману масу просіяний какао-порошок.
торт
6. Нижню частину коржа намазуємо кремом і посипаємо невеликою кількістю подрібнених горіхів.
торт
7. Що залишився крем змішуємо з крихтами від коржа і горіхами, що залишилися, гарненько перемішуємо.
торт
8. Отриману масу викладаємо на нижній корж, рівномірно розподіляємо. Готовий торт на кілька годин відправляємо в холодильник, щоб він просочився. Прикрасити можна на свій розсуд.

Схожі рецепти