Торт «Їжа богів»
(покроковий рецепт з фото)
За назвою ви, повинно бути, вже здогадалися, наскільки смачний цей торт! Легким або низькокалорійним його не назвеш, зате слова «смакота» і «смакота» ідеально підходять для його опису! готуємо!
Торт «Їжа богів» прекрасно підійде з нагоди будь-якого торжества! По перше, він надзвичайно смачний, по-друге, приготувати його можна досить швидко і просто, а по-третє, вам не потрібно мучитися, придумуючи, як прикрасити цей торт - він і так дуже красиво і апетитно виглядає! Як приготувати торт «Їжа богів»? Про це нижче.
- Борошно - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Крем - 0, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао-порошок - 3 чайних ложки
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
1. Розмелюємо горіхи.
2. До білого розтираємо яйця з цукром, додаємо в отриману масу борошно, соду і половину подрібнених горіхів. Ретельно перемішуємо все і викладаємо тісто в змащену форму для запікання.
3. Ставимо форму в розігріту духовку і випікаємо корж при температурі 180 градусів хвилин 35.
4. Потім виймаємо корж, razrezaem з 2 нерівні частини. Нижня частина повинна бути товщиною приблизно 1 см. Нижню частину обрізаємо, а верхню і обрізки нижньої дрібно кришимо.
5. Готовий крем: масло збиваємо, поступово додаючи згущене молоко. Всипаємо в отриману масу просіяний какао-порошок.
6. Нижню частину коржа намазуємо кремом і посипаємо невеликою кількістю подрібнених горіхів.
7. Що залишився крем змішуємо з крихтами від коржа і горіхами, що залишилися, гарненько перемішуємо.
8. Отриману масу викладаємо на нижній корж, рівномірно розподіляємо. Готовий торт на кілька годин відправляємо в холодильник, щоб він просочився. Прикрасити можна на свій розсуд.