Торт із соку
(покроковий рецепт з фото)
Два види соку - виноградний і сливовий, сир і трохи чорного шоколаду і торт виходить просто чудовим. Випічка не потрібно - тільки холодильник.
Смачний фруктовий торт без випічки. Для основи розтопіть шоколад, змішайте його з пластівцями і викладіть на дно форми. Надішліть в холодильник застигати. Тим часом проваріть сливи без кісточок з цукром і соком і подрібніть все блендером в однорідну масу. Додайте желатин. Окремо збийте сир з вершками. Змішайте їх з 2/3 сливової маси і знову збийте. Потім вилийте цю масу в форму поверх пластівців. Іншу сливову масу вилийте довільно за допомогою ложки і розподіліть її по поверхні торта. Надішліть його в холодильник до повного застигання. Приємного чаювання!
- Сир - 400 грам
- Шоколад чорний - 150 грам
- Кукурудзяні пластівці - 100 грам
- Слива (темна) - 700 грам
- Цукор - 220 грам
- Сік виноградний - 250 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
- Желатин - 2 Ст. Ложки
Розтопіть шоколад, змішайте його з пластівцями і рівномірно розподіліть цю масу по застеленій пергаментом формі. Оперувати її на час в холодильник.
Розчиніть желатин в невеликій кількості теплого соку. Решта сік, сливи без кісточок і цукор поставте на вогонь і варіть до м'якості слів. Потім подрібніть все в однорідну масу за допомогою блендера, додайте желатин і добре збийте.
Збийте сир з вершками, змішайте їх з 2/3 сливової маси. Її потрібно попередньо остудити. Знову збийте блендером.
Потім вилийте цю масу в форму поверх пластівців. Іншу сливову масу вилийте довільно за допомогою ложки і розподіліть її по поверхні торта. Потім відправте його в холодильник до повного застигання.