Торт «Чорна магія»
(покроковий рецепт з фото)
Друзі, представляю вам рецепт торта «Чорна магія». Торт готується без борошна, приготування займає трохи більше півгодини. В результаті - виходить шикарний торт, смачний і дуже ситний.
Перед вами - простий рецепт приготування торта "чорна магія" . Для початку приготуйте тісто і спечіть в духовці корж. Остудіть і розріжте його на 3 частини. Змастіть коржі кремом і сформуйте торт, боки і верхівку змащуємо глазур'ю. Перед вживанням, торт слід охолодити. Хай щастить!
- Цукор - 2 склянки
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Какао порошок - 1, 5 склянки
- Сода - 2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Кава зварений - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Ванільний цукор - 1 За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 300 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Крем - 500 грам
У мисці змішуємо борошно, цукор, 1 стакан какао, соду, розпушувач і сіль. Потім додаємо яйця, кава, кефір, рослинне масло і ванільний цукор. Збиваємо масу міксером або блендером. Вливаємо в форму змащену маслом і випікаємо в духовці 30 хвилин. Витягуємо з форми, даємо повністю охолонути і розрізаємо на 2-3 частини.
Приготуємо крем. Змішайте сметану, 100 грам какао, 20 грам м'якого вершкового масла і 100 грам цукрової пудри. Для шоколадної глазурі: розтопіть 80 г. Вершкового масла, додайте 150 г. Какао, 200 грам цукрової пудри і молоко. Все ретельно перемішайте.
Коржі змастіть кремом, зверху і збоку змащуємо торт шоколадною глазур'ю. Ставимо торт в холодильник на 2 годину. Смачного!