Рецепт Торт «Чорна магія» фото

Торт «Чорна магія»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Какао, Шоколад
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Друзі, представляю вам рецепт торта «Чорна магія». Торт готується без борошна, приготування займає трохи більше півгодини. В результаті - виходить шикарний торт, смачний і дуже ситний.

Перед вами - простий рецепт приготування торта "чорна магія" . Для початку приготуйте тісто і спечіть в духовці корж. Остудіть і розріжте його на 3 частини. Змастіть коржі кремом і сформуйте торт, боки і верхівку змащуємо глазур'ю. Перед вживанням, торт слід охолодити. Хай щастить!

  • Цукор - 2 склянки
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Какао порошок - 1, 5 склянки
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Кава зварений - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Ванільний цукор - 1 За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукрова пудра - 300 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Крем - 500 грам
торт
У мисці змішуємо борошно, цукор, 1 стакан какао, соду, розпушувач і сіль. Потім додаємо яйця, кава, кефір, рослинне масло і ванільний цукор. Збиваємо масу міксером або блендером. Вливаємо в форму змащену маслом і випікаємо в духовці 30 хвилин. Витягуємо з форми, даємо повністю охолонути і розрізаємо на 2-3 частини.
торт
Приготуємо крем. Змішайте сметану, 100 грам какао, 20 грам м'якого вершкового масла і 100 грам цукрової пудри. Для шоколадної глазурі: розтопіть 80 г. Вершкового масла, додайте 150 г. Какао, 200 грам цукрової пудри і молоко. Все ретельно перемішайте.
торт
Коржі змастіть кремом, зверху і збоку змащуємо торт шоколадною глазур'ю. Ставимо торт в холодильник на 2 годину. Смачного!

Схожі рецепти