Томатно-морквяний суп
(покроковий рецепт з фото)
Потрібен швидкий, апетитний, недорогий і смачний супчик до обіду? Придивіться до цього класному варіанту, як приготувати томатно-морквяний суп всього за якихось 20 хвилин. Чудова ідея для всієї родини.
Поспішаю запропонувати вам на замітку легкий овочевий суп, який можна перед подачею розім'яти в пюре (чи ні, як вам більше подобається). За основу можете взяти як воду, так і бульйон (овочевий або м'ясний, наприклад), якщо є під рукою. Спеції - це теж справа смаку. Я рекомендую додати як мінімум сіль і кмин, а далі все залежить від ваших особистих переваг. Можна зробити суп більш гострим або більш пряним.
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-5 зубчиків
- Вода - 2 склянки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
1. Вимийте, обсушити, очистіть і подрібніть морква, цибуля, помідори і часник.
2. Викладіть овочі в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.
3. Варіть на середньому вогні до м'якості моркви (час залежить від розміру шматочків).
4. Після відправте овочі разом з водою в блендер і подрібніть.
5. На сковороді тим часом розігрійте рослинне масло. Викладіть сіль і спеції. Обсмажте буквально хвилинку.
6. Перекладіть в суп, доведіть все до кипіння - і можна знімати з вогню. Ось такий класний обід менш, ніж за півгодини. Смачного!