Тофу Чаша з кетчупом
(покроковий рецепт з фото)
Боул - це скоріше концепція, ніж блюдо. Головна ідея полягає в тому, що різноманітні інгредієнти укладають в глибоку миску. Я пропоную приготувати легкий овочевий боул з тофу на грилі. Таке блюдо ідеально підійде в якості перекусу, виходить дуже смачно!
У цій страві немає строгих правил, ви можете підібрати будь-які овочі за смаком. Сюди хороші підійдуть томати черрі, морква і консервована кукурудза. Кейл можна замінити на шпинат або рукколу. Якщо хочете зробити блюдо ситніше, то додайте квасолю, лобода або гайки.
- Тофу - 100-120 грам
- Кейл - 1 штука
- Огірок - 1/2 штуки
- Редис - 2-4 штук
- Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
- Італійські трави - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Паростки маша - 70-80 грам
Підготуйте інгредієнти.
Тофу наріжте трикутниками. Змішайте кетчуп з італійськими травами. Умочіть тофу в томатний соус.
Розігрійте гриль. Obzharьte тофу 5-7 хвилин.
Кейл порвіть на дрібні шматочки. Додайте оливкову олію, лимонний сік і пам'ятайте його руками до м'якості.
Огірок і редиску помийте, наріжте кружальцями.
У глибоку миску викладіть Кейл, паростки маша, овочі і смажений тофу.
Тофу Чаша готова, приємного вам апетиту!