Рецепт Buddha Чаша фото

Buddha Чаша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Крупи , Лобода
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Buddha Чаша - скоріше концепція, ніж якесь конкретне блюдо. Це такий повноцінний прийом їжі з того, що під рукою. Варіантів приготування тисячі, але є загальні правила. У чашу / тарілку Будди повинні входити зернові, овочі, зелень, білок, а також який-небудь джерело корисних жирів. Виходить ситне, корисне і красиве блюдо.

Опис приготування:

Нижче я покажу свій варіант, як приготувати Будда боул. Всі інгредієнти легко замінні. Замість киноа можна взяти рис, пшоно або амарант. Овочі підійдуть як свіжі, так і приготовані. Загалом, можна експериментувати!

  • Тофу - 100 грам
  • Лобода - 60 грам
  • Нут консервований - 100 грам
  • Taxini - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Сухий часник - 4 грами(3 г. - тофу, 1 г. - в соус)
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сіль - 2 щіпки(1 щіпка - тофу, 1 щіпка - в соус)
  • Паприка - 1 щіпка
  • Авокадо - 0, 5 штуки
  • Томати Черрі - 4 штуки
  • Чорний кунжут - 1 За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
Buddha Чаша - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Buddha Чаша - фото крок 2
Наріжте тофу на кубики, обваляйте в спеціях і запікайте 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Buddha Чаша - фото крок 3
Залийте киноа водою в співвідношенні один до двох, поставте на середній вогонь. Після закипання варіть на повільному вогні 15 хвилин.
Buddha Чаша - фото крок 4
Змішайте тахини, воду, лимонний сік, сухий часник і сіль. Воду краще додавати поступово, повинен вийде білий соус кремової консистенції.
Buddha Чаша - фото крок 5
Помийте шпинат і томати. Покладіть шпинат в миску.
Buddha Чаша - фото крок 6
Очистіть половинку авокадо і наріжте, збризніть його лимонним соком. Томати розріжте навпіл.
Buddha Чаша - фото крок 7
Зберіть всі інгредієнти в тарілку. Зверху полийте соусом і посипте кунжутом. Будда боул готовий, смачного!

Схожі рецепти