Шоколадна чаша
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте святковий десерт і хочете подати його як-небудь оригінально? Я покажу, як приготувати шоколадну чашу. Це неймовірно красиво, смачно і зовсім нескладно в даному випадку. Запам'ятовуйте!
Такі чаші можуть бути різного розміру, в залежності від призначення. Подавати в них можна фрукти, морозиво або інші десерти. Якщо використовуєте білий шоколад, можете додавати харчові барвники і робити їх найрізноманітніших квітів. Чорний шоколад - це завжди класика.
- Шоколад - 100 грам
1. Підготуйте шоколадні дропси, повітряні кульки, лист пергаменту і харчові барвники за бажанням.
2. Надійти кульки до бажаного розміру чаші. Шоколад розтопіть на водяній бані і втрутився барвник. Акуратно опустіть кожну кульку в шоколад ось таким чином.
3. Викладіть кульки на лист пергаменту і відправте на годинку-дві в холодильник.
4. Акуратно голочкою лусніть кульки і дістаньте їх з шоколаду.
5. Шоколадна чаша готова! Наповніть її десертом і відразу ж подавайте до столу. Дуже класна ідея і з мінімумом турбот.
Рекомендую!
Рекомендую!