Рецепт Тісто на манти в хлібопічці фото

Тісто на манти в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

До мантам в нашій родині особливе ставлення - це, мабуть, одне з найулюбленіших м'ясних страв. Тому дізнавшись, що тісто для мантів можна приготувати в хлібопічці, мене несказанно втішило - сподіваюся, ви теж оціните всю красу цього швидкого і нескладного процесу!

Опис приготування:

Вимісити руками таке щільне тісто, яке потрібно для мантів, не просто, але з розумницею-хлебопечкой соковиті ароматні манти будуть радувати вас набагато частіше, чим раніше. Отже, простий рецепт тесту на манти в хлібопічці - любителям «шкідливих» калорій!

Борошно просіваємо прямо в чашу хлібопічки.

Додаємо туди ж холодну воду - в ідеалі, вона повинна пару годин провести в холодильнику, тоді тісто буде еластичним і легко розкачати в тонкий пласт.

Відправляємо слідом за водою яйце, масло і сіль.

Включаємо хлібопічку. Заміс триватиме хвилин 10-15 - за цей час можна підготувати робочу поверхню для ліплення мантів.

Дістаємо тісто з чаші, злегка обминали і кладемо на дошку - нехай хвилин 20 відпочинуть.

Розкачуємо тонкими пластами вручну або за допомогою машинки.

Як вид, все дуже просто. Якщо ви вирішили зробити багато мантів і хочете подвоїти кількість продуктів, робіть це в два етапи - хлібопічка може не впоратися з великим обсягом тесту і вимішати його неоднорідне. А частинами дуже зручно - поки ви ліпіть першу партію мантів, хлібопічка приготує другу порцію тесту.

Смачного!

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Вода - 3/4 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
Вимісити руками таке щільне тісто, яке потрібно для мантів, не просто, але з розумницею-хлебопечкой соковиті ароматні манти будуть радувати вас набагато частіше, чим раніше. Отже, простий рецепт тесту на манти в хлібопічці - любителям «шкідливих» калорій!

Борошно просіваємо прямо в чашу хлібопічки.

Додаємо туди ж холодну воду - в ідеалі, вона повинна пару годин провести в холодильнику, тоді тісто буде еластичним і легко розкачати в тонкий пласт.

Відправляємо слідом за водою яйце, масло і сіль.

Включаємо хлібопічку. Заміс триватиме хвилин 10-15 - за цей час можна підготувати робочу поверхню для ліплення мантів.

Дістаємо тісто з чаші, злегка обминали і кладемо на дошку - нехай хвилин 20 відпочинуть.

Розкачуємо тонкими пластами вручну або за допомогою машинки.

Як вид, все дуже просто. Якщо ви вирішили зробити багато мантів і хочете подвоїти кількість продуктів, робіть це в два етапи - хлібопічка може не впоратися з великим обсягом тесту і вимішати його неоднорідне. А частинами дуже зручно - поки ви ліпіть першу партію мантів, хлібопічка приготує другу порцію тесту.

Смачного!

Схожі рецепти