Рецепт Тістечко «Бісквітний порося» фото

Тістечко «Бісквітний порося»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Бісквітне тісто
Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам приготувати до Нового Року 2019 або в будь-який з святковий днів ось таке порційне тістечко для кожного гостя! Це буде несподіваний приємний сюрприз і до того ж дуже смачний!

Опис приготування:

Шоколадний бісквіт я буду готувати на окропі, а крем зроблю сметанний! Бісквіт виходить незвичайно ніжний, смачний і пористий! звичайно, можна зробити класичний світлий бісквіт, тоді крем краще вибрати темний або кольоровий. А як приготувати тістечко"Бісквітний порося" , розповім докладно в покроковому рецепті.

  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки (інгредієнти для бісквіта)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач тіста - 10 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 150 мілілітрів (крутий окріп! )
  • Крем - 200 грам (густа, не менше 20%, для крему)
  • Цукор - 0, 5 склянки (регулюйте на свій смак)
  • Ванілін - щіпка
тістечко
Підготуйте основні інгредієнти.
тістечко
Змішайте всі сухі інгредієнти для бісквіта: просіяне борошно, склянка цукру, какао-порошок, розпушувач, соду.
тістечко
Яйце збийте виделкою або вінчиком з молоком і маслом.
тістечко
Додайте яєчну суміш в суху і ретельно перемішайте.
тістечко
Потім влийте окріп і розмішайте все до однорідної маси. Форму 20-22 см змастіть рослинною олією, вилийте тісто і поставте запікати в духовку на 50 хвилин при температурі 170 градусів або ж випікайте в мультиварці, як я. В мультиварці піч в режимі"Випічка" 50 хвилин. Орієнтуйтеся на свою духовку / мультиварку, перевіряйте бісквіт шпажкою.
тістечко
Поки бісквіт випікається, приготуємо крем. Густу сметану збийте з цукром і ваніліном до розчинення цукру. Накрийте кришкою і приберіть в холодильник. Якщо сметана не надто густа, додайте загущувач для вершків.
тістечко
Наш бісквіт готовий! Виходить ось такий шоколадний красавчик! Дайте йому повністю охолонути. Потім будемо працювати далі або ж приберіть в холодильник, як написано в раді до рецептом.
тістечко
Остиглий бісквіт розрізати на три рівних коржа. З одного коржа вийде 4-5 тістечок, смотря какие діаметри форм для елементів ви виберете.
тістечко
Крем викладіть в кондитерський мішок і зробіть ножицями невеликий отвір. Для оформлення порося візьміть 3 круглі форми різного діаметру. Виріжте 3 кола. Нанесіть крем на середній коло і викладіть його стороною з кремом на великий.
тістечко
Потім нанесіть крем на маленький коло і покладіть його поверх середнього, кремом вниз. Вийде свого роду башточка, яку за допомогою крему ми оформимо у вигляді поросяти.
тістечко
Ось такий бісквітний порося у нас вийшов! думаю, гостям він сподобається, особливо дітворі!
тістечко
Приємного чаювання!

Схожі рецепти