Тілапія з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Чи плануєте на вечерю чи обід зробити рибку? Тоді погляньте на цю нескладну і вельми вишукану ідею, як приготувати тилапию з соусом з білого вина, соку лимона, каперсів і зелені. Нереально смачно.
Ніжна тілапія в поєднанні з таким соусом перетворюється в по-справжньому ресторанне блюдо. Подавати рибку можна з улюбленим гарніром або овочами за смаком. Не бійтеся використовувати вино, при гасінні соусу алкоголь весь піде, залишивши тонкий смак і аромат вина.
- Файл тілапія - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Біле сухе вино - 150 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте і висушіть філе. Посоліть і поперчіть за смаком.
2. На сковороді розтопіть 1 ложку вершкового і 1 ложку оливкової олії. Викладіть телапія.
3. Обсмажте з двох сторін до рум'яної. Зніміть з вогню і перекладіть на тарілку.
4. Додайте на сковороду вершкове і оливкове масло, викладіть подрібнену цибулю. Обсмажте пару хвилин, помішуючи. Додайте часник.
5. Наполягати вино.
6. Додайте сік лимона і трохи цедри для аромату.
7. Викладіть подрібнену петрушку і каперси. Доведіть соус до кипіння.
8. Перекладіть рибку назад на сковороду і млоїте тилапию з соусом ще 1-2 моменти.
9. І відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!