Тілапія з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Тілапія з помідорами і сиром виходить дуже смачною за цим рецептом. Сир і помідори розкривають справжній аромат риби. У тилапии багато білка і вітамінів, тому вона дуже корисна.
Смачна і ароматна тілапія з помідорами та базиліком виходить дуже смачною. Ця рибка багата вітамінами, тому заслуговує на особливу увагу в кулінарії. Готується вона просто і швидко (всього 20 хвилин в духовці), якщо це філе. Разом з сиром, помідорами і овочевий піджаркою тілапія виходить неймовірно ароматною, ніжною і смачною.
- Файл тілапія - 2-3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штук
- Помідори - 1 штук
- Сир - 150 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. За таким принципом можна готувати будь-філе риби. Сьогодні я вирішила побалувати своїх домашніх Тілапії. Ще нам знадобиться помідор, сир, морква, зелень, цибуля і спеції за смаком.
2. Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо на середній тертці. Досить одного помідора, тому виберете найстигліший.
3. Відправляємо цибулю на сковороду з рослинним маслом.
4. Додаємо моркву і доводимо до рум'яного кольору при закритій кришці (періодично помішуйте).
5. Наріжте помідори кільцями, вони будуть "шубкою" для нашої риби.
6. Посоліть філе риби і поперчіть. Застелите фольгою і викладіть тилапию на відстані один від одного.
7. Натріть сир на середню терку. Я беру тверді сорти по типу "голландського" сиру.
8. Викладіть на рибу відразу помідори, потім - піджарку, а зверху накрийте сиром.
9. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
10. Подавайте тилапию зі свіжими овочами та зеленню.