Рецепт Тілапія в клярі фото

Тілапія в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Рибу я скоріше люблю, чому не люблю, але все ніяк не можу позбавити від відчуття, що зовсім не вмію її готувати. Саме тому постійно перебуваю в пошуках всіляких рецептів рибних страв.

Опис приготування:

Нещодавно знайшла чудовий варіант, як приготувати тилапию в клярі. Рецепт простий до неподобства Рибка виходить хрусткою зовні і неймовірно ніжною всередині! Подавайте її з рисом або свіжим овочевим салатом.

  • Тілапія - 450 грам
  • Борошно - 0, 5 склянки (у мене стакан об'ємом 250 мл)
  • Яйце - 1 штука (великого розміру; у мене в підсумку пішла половина жовтка)
  • Часник - 1 Ст. Ложка (сушений і мелений)
  • Каррі - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Пиво - 180 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 0, 5 склянки (можна замінити будь-яким рослинним)
1
Насамперед змішайте в ємності всі сухі інгредієнти.
2
Збийте яєчний жовток і додайте його до сухої суміші.
3
Постійно помішуючи, потроху влийте пиво. Маса повинна бути однорідною, без грудочок.
4
Рибне філе наріжте шматочками приблизно в півтора сантиметра шириною. Опустіть шматочки риби в кляр і залиште там на пару хвилин.
5
На середньому вогні розігрійте сковорідку з олією. Обсмажуйте на ній рибу з двох сторін до золотистого кольору.
6
Як тільки рибні шматочки будуть готові, перекладіть їх на паперові рушники. Це потрібно для того, щоб позбутися зайвої олії.

Схожі рецепти