Рецепт Тетеря фото

Тетеря
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цибуля, Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Супи, Холодні супи

Чи знаєте ви так добре російську кухню? Якщо так, то чули про таке блюді, як Тетеря? Я особисто про нього не знала. До 19 століття цей рецепт був найпопулярнішим серед селянських сімей і будинків.

Виходить холодний суп, який можна порівняти з холодником. Тільки ось в останній багато інгредієнтів. Дане блюдо роблять тоді, коли в будинку немає їжі, крім хліба та цибулі. Якщо вам цікаво, то прочитайте про те, як приготувати тюрю. Простий, бюджетний і ситний суп традиційної російської кухні.

  • Житній хліб - 2 скибочки
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Хрін - 0, 25 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Огірок - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Квас або холодна вода - 0, 5 склянки
тетеря - фото крок 1
Хліб натріть зубчиком часнику.
тетеря - фото крок 2
Потім наріжте його кубиками.
тетеря - фото крок 3
Білу частину цибулі наріжте. Додайте до нього сіль, і розімніть руками.
тетеря - фото крок 4
Додайте до цибулі подрібнену зелень, лук, хрін і огірок кубиками. Влийте масло, сіль і poperčite.
тетеря - фото крок 5
Викладіть в порцію зелень з огірком і хліб.
тетеря - фото крок 6
Залийте інгредієнти водою або квасом. Смачного!

Схожі рецепти