Тетеря
(покроковий рецепт з фото)
Чи знаєте ви так добре російську кухню? Якщо так, то чули про таке блюді, як Тетеря? Я особисто про нього не знала. До 19 століття цей рецепт був найпопулярнішим серед селянських сімей і будинків.
Виходить холодний суп, який можна порівняти з холодником. Тільки ось в останній багато інгредієнтів. Дане блюдо роблять тоді, коли в будинку немає їжі, крім хліба та цибулі. Якщо вам цікаво, то прочитайте про те, як приготувати тюрю. Простий, бюджетний і ситний суп традиційної російської кухні.
- Житній хліб - 2 скибочки
- Часник - 1 зубчик
- Зелена цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Хрін - 0, 25 штуки
- Зелень - За смаком
- Огірок - 1 штука
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Квас або холодна вода - 0, 5 склянки
Хліб натріть зубчиком часнику.
Потім наріжте його кубиками.
Білу частину цибулі наріжте. Додайте до нього сіль, і розімніть руками.
Додайте до цибулі подрібнену зелень, лук, хрін і огірок кубиками. Влийте масло, сіль і poperčite.
Викладіть в порцію зелень з огірком і хліб.
Залийте інгредієнти водою або квасом. Смачного!