Рецепт Тетеря фото

Тетеря
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Чи знаєте ви так добре російську кухню? Якщо так, то чули про таке блюді, як Тетеря? Я особисто про нього не знала. До 19 століття цей рецепт був найпопулярнішим серед селянських сімей і будинків.

Опис приготування:

Виходить холодний суп, який можна порівняти з холодником. Тільки ось в останній багато інгредієнтів. Дане блюдо роблять тоді, коли в будинку немає їжі, крім хліба та цибулі. Якщо вам цікаво, то прочитайте про те, як приготувати тюрю. Простий, бюджетний і ситний суп традиційної російської кухні.

  • Житній хліб - 2 скибочки
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Хрін - 0, 25 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Огірок - 1 штука
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Квас або холодна вода - 0, 5 склянки
тетеря - фото крок 1
Хліб натріть зубчиком часнику.
тетеря - фото крок 2
Потім наріжте його кубиками.
тетеря - фото крок 3
Білу частину цибулі наріжте. Додайте до нього сіль, і розімніть руками.
тетеря - фото крок 4
Додайте до цибулі подрібнену зелень, лук, хрін і огірок кубиками. Влийте масло, сіль і poperčite.
тетеря - фото крок 5
Викладіть в порцію зелень з огірком і хліб.
тетеря - фото крок 6
Залийте інгредієнти водою або квасом. Смачного!

Схожі рецепти