Рецепт Тещин язик з баклажанів фото

Тещин язик з баклажанів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На швидку руку
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 25 хв.

«Тещин язик» - відмінна закуска і чудова прикраса на Ваш стіл. Його можна легко і швидко приготувати, а смакові якості цієї страви зроблять на Вас і Ваших гостей відмінне враження!

Опис приготування:

«Тещин язик» - досить популярна страва, тому і способів його приготування існує чимало. Уявляю Вашій увазі класичний рецепт приготування «тещин язика». Він досить простий і не вимагає маси інгредієнтів, а смак закуски виходить відмінним!

  • Баклажани - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Майонез - 100 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тещин язик з баклажанів - фото крок 1
1. Нарізаємо баклажани в довжину на тонкі пластини, посипаємо їх сіллю і залишаємо на хвилин 10, щоб пішла вся гіркота. Є цьому й інша причина: під час обсмажування баклажани вбирають багато масла, а сіль запобігає цей процес.
тещин язик з баклажанів - фото крок 2
2. Обвалюють нарізані і вже не гіркі баклажани в борошні.
тещин язик з баклажанів - фото крок 3
3. Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі.
тещин язик з баклажанів - фото крок 4
4. Поки баклажани обсмажуються, кружечками нарізаємо помідори.
тещин язик з баклажанів - фото крок 5
5. Видавлюємо часник «чеснокодавку».
тещин язик з баклажанів - фото крок 6
6. На готові остиглі баклажани викладаємо майонез і розмазує по поверхні пластинок.
тещин язик з баклажанів - фото крок 7
7. Потім на кожну пластинку викладаємо по кружечку помідора і потроху часнику. Солимо, перчим. Тещин язик повинен бути гострим. Складаємо кожну пластинку вдвічі.
тещин язик з баклажанів - фото крок 8
8. Далі викладаємо язика на блюдо, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти