Рецепт Теплий салат зі свининою та овочами фото

Теплий салат зі свининою та овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Прекрасний теплий салат зі свининою з східними ароматами стане доповненням до застілля. Його можна подати як теплу закуску. Він дуже смачний і яскравий, завдяки овочам, що входять до його складу.

Опис приготування:

Перед вами рецепт незвичайного теплого салату зі свининою, який просочений ароматами східних спецій. У ньому тонко ріжуться всі компоненти, які потім обсмажуються на швидкому вогні в суворій послідовності. Всі інгредієнти доступні. Їх завжди можна купити в найближчому супермаркеті або на ринку. Теплий м'ясний салат цілком може замінити основне блюдо. У ньому є все для того, щоб смачно поїсти і відчути себе ситим.

  • Свинина - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський солодкий - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець, червоний - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Масло рослинне - За смаком(rafinirovannoe)
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
теплий салат зі свининою та овочами - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати теплий салат зі свининою та овочами, помийте м'ясо. Поріжте його тонкими довгими шматочками.
теплий салат зі свининою та овочами - фото крок 2
2. Помийте і очистіть моркву. Натріть її так, як зазвичай натираєте для корейської моркви - довжиною соломкою. Очистіть цибулю, поріжте його тонкими півкільцями.
теплий салат зі свининою та овочами - фото крок 3
3. Розігрійте в сковорідці олію. Перекладіть в неї свинину. Підсмажуйте на швидкому вогні до повного випаровування рідини.
теплий салат зі свининою та овочами - фото крок 4
4. Додайте до м'яса соєвий соус. Обсмажте до появи рум'яної скоринки на м'ясі. Перекладіть в сковорідку до м'яса цибулю і моркву. Обсмажуйте на швидкому вогні. Постійно перемішуйте. Готуйте хвилини 4.
теплий салат зі свининою та овочами - фото крок 5
5. Тонко поріжте болгарський перець. Викладіть його в сковорідку. Обсмажуйте протягом 2 хвилин. Постійно перемішуйте. Тепер додайте цукор і всі необхідні спеції. Видавіть часник і покладіть його до інших компонентів. Все перемішайте. Потримайте на вогні пару хвилин. Зніміть з вогню.
теплий салат зі свининою та овочами - фото крок 6
6. Блюдо перекладіть в салатник ще гарячим. Дайте йому деякий час настоятися. Коли салат стане теплим, подавайте до столу, попередньо посипте зеленню і невеликою кількістю кунжуту. Смачного!

Схожі рецепти