Теплий салат зі свининою та овочами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний теплий салат зі свининою з східними ароматами стане доповненням до застілля. Його можна подати як теплу закуску. Він дуже смачний і яскравий, завдяки овочам, що входять до його складу.
Перед вами рецепт незвичайного теплого салату зі свининою, який просочений ароматами східних спецій. У ньому тонко ріжуться всі компоненти, які потім обсмажуються на швидкому вогні в суворій послідовності. Всі інгредієнти доступні. Їх завжди можна купити в найближчому супермаркеті або на ринку. Теплий м'ясний салат цілком може замінити основне блюдо. У ньому є все для того, щоб смачно поїсти і відчути себе ситим.
- Свинина - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський солодкий - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець, червоний - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Масло рослинне - За смаком(rafinirovannoe)
- Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком

1. Перед тим як приготувати теплий салат зі свининою та овочами, помийте м'ясо. Поріжте його тонкими довгими шматочками.

2. Помийте і очистіть моркву. Натріть її так, як зазвичай натираєте для корейської моркви - довжиною соломкою. Очистіть цибулю, поріжте його тонкими півкільцями.

3. Розігрійте в сковорідці олію. Перекладіть в неї свинину. Підсмажуйте на швидкому вогні до повного випаровування рідини.

4. Додайте до м'яса соєвий соус. Обсмажте до появи рум'яної скоринки на м'ясі. Перекладіть в сковорідку до м'яса цибулю і моркву. Обсмажуйте на швидкому вогні. Постійно перемішуйте. Готуйте хвилини 4.

5. Тонко поріжте болгарський перець. Викладіть його в сковорідку. Обсмажуйте протягом 2 хвилин. Постійно перемішуйте. Тепер додайте цукор і всі необхідні спеції. Видавіть часник і покладіть його до інших компонентів. Все перемішайте. Потримайте на вогні пару хвилин. Зніміть з вогню.

6. Блюдо перекладіть в салатник ще гарячим. Дайте йому деякий час настоятися. Коли салат стане теплим, подавайте до столу, попередньо посипте зеленню і невеликою кількістю кунжуту. Смачного!