Телятина варена
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви прихильник здорового способу життя і правильного харчування, пропоную простий рецепт відвареної телятини. Таке м'ясо не тільки дуже смачне, але і корисне, як стверджують дієтологи!
До вашої уваги - простий рецепт приготування телятини вареної. Телятина вариться приблизно 60-70 хвилин Варити можна як у звичайній воді, так і в бульйоні. Готове м'ясо стане прекрасною основою для різної випічки, салатів або просто на бутерброди. Гарного вам дня!
- Телятина - 1 кілограм
- Вода - За смаком (або бульйон)
М'ясо попередньо розморожуємо.
Закип'ятіть воду (бульйон) і опустіть в нього телятину.
Через 5 хвилин варіння потрібно змінити воду. Потім треба закип'ятити ще раз воду і опустити в неї м'ясо, варити під кришкою 60-70 хвилин.
Смачного!