Телятина на пару
(покроковий рецепт з фото)
Страви, приготовані на пару, завжди вважалися дуже корисними і ставилися до категорії здорової їжі! Пропоную простенький рецепт телятини, приготовленої на пару в пароварці. Рекомендую!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування телятини на пару. Приготоване таким чином м'ясо виходить дієтичним і корисним. Підходить для приготування всіляких страв. Крім того, м'ясо можна використовувати на святковому столі, оформив нарезочку. Хай щастить!
- Телятина - 1 кілограм
- Вода - За смаком

Доведіть воду в пароварці до кипіння. Кладемо на сито м'ясо, щоб лежало вздовж волокон. Варимо на пару 10-12 хвилин.

Потім, перевертаємо м'ясо кладемо його поперек волокон. Готуємо 45-60 хвилин.

Готово!