Тефтелі з рисом і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тефтелей з рисом і м'ясом - ще один вдалий рецепт в скарбничку любителів цієї страви. Власне, тефтелі з рисом і м'ясом - це класична і, мабуть, саме популярна версія цього блюда.
Якби ви запитали мене, за що я так сильно люблю тефтелі, то я б вам відповіла, що я люблю їх абсолютно за все. Для мене немає нічого смачнішого, ніж ці ніжні м'ясні грудочки з додаванням рису, а зараз я і з вами поділюся своїм простому рецептом тефтелей з рисом і м'ясом. Повірте, ви ніколи не пробували нічого подібного, а зробити їх простіше простого. А якщо у вас велика сім'я, яку треба нагодувати, то і тут тефтелі врятують вас, адже їх за один раз можна приготувати дуже багато, правда, у нас вони ніколи довго не залежуються, ми з'їдаємо їх майже відразу. Впевнена, що кожен з вас хоча б раз у житті готував тефтелі, але якщо вам не випадала досі така радість, то я з задоволенням розповім вам, як зробити тефтелі з рисом і м'ясом смачно, швидко і гранично просто.
- Фарш м'ясний - 700 грам
- Мал - 1 Склянка
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Лист лавровий - 2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком