Тефтелі (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати тефтелі без праці і клопоту. Це універсальне блюдо, яке підійде навіть малюкам. Вони виходять смачними і м'якими, підійдуть до будь-якого гарніру.
Такі тефтелі виходять смачними, соковитими і м'якими. Такий незвичайний соус надає тефтелі новий оригінальний смак, який буде поєднуватися з будь-яким гарніром. Тефтелі можна обсмажити і заморозити, тоді вони стануть відмінним "черговим" блюдом. Якщо любите вершковий соус, то можете зробити сметанний соус або змішати вершки з томатною пастою.
Смачного!
- Фарш свинячо-яловичий - 1 кілограм
- Круглозерний рис - 150 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Уроп - 1 пучок
- Петрушка - 1 пучок
- Орегано сушений - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Яйце - 1 штука (для соусу)
- Сік і цедра лимона - 0, 5 штуки (для соусу)
- Кріп - 1 пучок (для соусу)
1
Зелень дрібно порубати і складіть в миску, додайте до неї фарш, цибуля, молоко, Мал, яйце, сіль і перець. Добре перемішайте.
2
Скачайте з фаршу кульки і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору.
3
Помістіть тефтелі в сотейник, залийте 1 літром гарячої води, накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні 1 час.
4
Для соусу порубати дрібно кріп. У мисці збийте сік і цедру лимона з яйцем.
5
У яєчну суміш влийте 1 черпак бульйону від тефтелей, додайте кріп і перемішайте.
6
Влийте соус в каструлю і перемішайте, щоб соус не згорнувся, зніміть з вогню, накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин.