Tartalettes «Поросята»
(покроковий рецепт з фото)
Для прикраси новорічного столу в 2019 році можна приготувати тарталетки "поросята" . Смачна і трохи забавна закуска, яка підніме настрій і дітям, і дорослим!
В якості наповнювача для тарталеток я використовую паштет. У мене в даному випадку з індички, але можна взяти і будь-який інший. Тарталетки можна приготувати самим або придбати готові в магазині, в будь-якому випадку закуска виходить не тільки оригінальна, але і дуже смачна. Готується дуже просто і швидко - відмінна ідея для новорічного столу, коли часу особливо немає, а здивувати гостей хочеться! сподіваюся, ідея вам сподобається!
- Паштет - 120 грам
- Ковбаса напівкопчена - 50 грам
- tartalettes - 6 штук
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Ковбасу наріжте тонкими кільцями і виріжте вушка потрібного розміру. У тарталетці зробіть ножем надрізи по боках і вставте вушка як на фото.
Наповніть тарталетки охолодженим паштетом.
Повторіть те ж саме з іншими тарталетки. Вставте вушка і наповніть начинкою.
Із залишків ковбаси виріжте відповідні за розміром п'ятачки.
Майонезом зробіть ніздрі. Для очей можна використовувати майонез, взяти перець горошком або дрібно нарізати маслини.
Тарталетки "свині" готові. Можна прикрасити закуску за бажанням зеленню і відразу подавати до столу. Смачного!