Рецепт Тарталетки з лососем фото

Тарталетки з лососем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Тарталетки з лососем - відмінний вибір, якщо вам набридли звичайні бутерброди. На столі вони будуть виглядати куди більш святково.

Опис приготування:

Домашні тарталетки з лососем - це куди більш святковий і ефектне блюдо, ніж звичайні бутерброди з тим же лососем. Тому, якщо чекаєте дорогих гостей, то не полінуйтеся приготувати подібні тарталетки - це не відніме у вас багато часу, а результат буде приголомшливим. Сподіваюся, у вас тарталетки з лососем вийдуть не менш смачними і красивими, ніж вони вийшли у мене. Бажаю удачі!

  • Копчене філе лосося - 120 грам
  • Листкове тісто - 250 грам
  • Вершковий сир - 100 грам (відмінно підходить сир Філадельфія)
  • Листя шпинату - 70 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
  • Пучок петрушки - 1 штука (для прикраси)
тарталетки з лососем - фото крок 1
Спершу холодною водою промиваємо наш шпинат, даємо йому обсохнути. Дрібно нарізаємо цибулю і часник.
У розігріту сковороду з оливковою олією додаємо цибулю і часник, обсмажуємо до золотистого, потім додаємо шпинат. На зменшеному вогні обсмажуємо ще 2-3 хвилини, поки листя шпинату НЕ розм'якнуть. Знімаємо з вогню, солимо, перчим.
тарталетки з лососем - фото крок 2
Весь вміст сковороди перекладаємо в чашу для блендера, туди ж додаємо вершковий сир, подрібнюємо все до однорідності.
тарталетки з лососем - фото крок 3
Розкачуємо листкове тісто до товщини в 2 мм, вирізаємо з нього 6 гуртків діаметром в 6 см. По краях робимо невеликі надрізи і формуємо"бортики" . Викладаємо кружки на змащений оливковим маслом деко, змащуємо яйцем і випікаємо 10-12 хвилин при температурі в 190 градусів. Потім дістаємо і відразу ж, поки вони теплі, руками формуємо кошики. Даємо охолонути.
тарталетки з лососем - фото крок 4
Коли тарталетки охолонуть, начиняє їх вершково-шпинатній сумішшю і скибочками філе лосося. Прикрашаємо кропом і відразу ж подаємо до столу - якщо тарталетки постоять, то будуть вже не такими смачними. Смачного!

Схожі рецепти