Рецепт Тапіока фото

Тапіока
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Картопля, Гострий перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Тапіоку використовують для приготування десертів, других страв, закусок. Вона висококалорійна, але легко засвоюється. Сьогодні у нас індійська кухня: рекомендую вам рецепт, як приготувати тапиоку.

Найчастіше тапиоки використовують в якості згущувача (крохмалю). Вона швидко засвоюється, тому можна використовувати її для приготування дієтичних страв. Перед приготуванням тапиоки замочують у воді на кілька годин, потім висушують і використовують для приготування.

  • Тапіока - 1 Склянка
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Халапеньо - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Арахіс - 1 Склянка
  • Бавовна - 1/3 склянки
  • Чилі (пластівці) - 0, 5 чайних ложки
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки (сік)
  • Горошок зелений - 1, 5 склянки
тапіока - фото крок 1
1. Тапіоки викладіть в миску, залийте водою і залиште на 5-6 годин, за цей час більша частина рідини вбереться, що залишилася злийте і додайте сколотини, перемішайте гарненько.
тапіока - фото крок 2
2. Арахіс подрібніть вручну або за допомогою млини для кави, залиште великі шматочки.
тапіока - фото крок 3
3. Розігрійте рослинне масло без запаху в сковороді, додайте пластівці чилі і куркуму, обсмажуйте їх 30 секунд. Викладіть в сковороду нарізану кубиками картоплю, подрібнений халапеньйо. Обсмажуйте 3-5 хвилин і додайте зелений горошок, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 5 хвилин.
тапіока - фото крок 4
4. В останню чергу викладіть тапиоки, арахіс, вичавити сік половинки лимона. Готуйте все 2-4 хвилин.
тапіока - фото крок 5
5. Коли кульки тапиоки стануть м'які, тоді розкладіть блюдо по тарілках і подавайте до столу.

Схожі рецепти