Святкове м'ясо в мятном маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування досить простий, але в результаті м'ясо виходить дуже ароматним і смачним. Його відмінно можна подати як закуску на святковий стіл. Спробуйте і ви!
Найпростіше, що можна приготувати з м'яса - це просто його посмажити. Але воно буде набагато смачніше, якщо його попередньо замаринувати в будь-якому маринаді. Спробуйте приготувати м'ясо за цим рецептом. Вам сподобається!
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 2-3 Ст. Ложок
- М'ята - 1 Пучков
- Цибуля зелена - 1 Пучков
- Вода газована - 1 склянок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Свинину наріжте на порційні шматочки. Посипте сіллю і спеціями. Складіть у велику посуд.
Додайте соєвий соус, лимонний сік і нарізану цибулю.
Додайте м'яту, нарізану зелену цибулю і залийте газованою водою.
Перемішайте. Залиште маринуватися на 2-3 годину.
Потім обсмажте м'ясо на гарячій сковороді з двох сторін.
У гарячому вигляді відразу подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!