Свинячі відбивні з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете спробувати щось новеньке і незвичайне - цей рецепт для вас. Фаршировані свинячі відбивні з родзинками вам обов'язково сподобаються.
Просте і одночасно вишукану страву. Для начинки змішайте порізані цибулю і яблука, пропущений через прес часник, родзинки, панірувальні сухарі, сіль, перець, сушений базилік і розтоплене вершкове масло. Викладіть частина на лагодження на кожен добре відбитий шматок свинини, закріпіть краю за допомогою зубочистки і нанесіть силіконової пензликом мед. Складіть відбивні в форму і запечіть в духовці протягом 40 хвилин. Готові відбивні розріжте навпіл і подайте на стіл. Смачного!
- Ізюм - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Мед - 10 грам
- Базилік сушений - 5 грам
- Перець чорний мелений - 5 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 1 грам
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Часник - 3 зубчики

Дрібно наріжте цибулю. Часник пропустіть через прес. Ізюм промийте і замочіть на 15 хвилин в теплій воді. Яблуко очистіть від шкірки і насіння і наріжте, збризніть шматочки яблука лимонним соком.

Змішайте інгредієнти для начинки - цибуля, часник, родзинки, яблука, панірувальні сухарі, сіль, перець, сушений базилік і розтоплене вершкове масло. Добре перемішайте.

М'ясо наріжте і добре відбийте. Викладіть начинку на одну сторону відбивною, а другий накрийте.

Закріпіть краю за допомогою зубочистки і нанесіть силіконової пензликом мед.

Покладіть відбивні в форму для запікання і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 40 хвилин. Готові відбивні розріжте навпіл і подайте на стіл.