Рецепт Свинячі шкварки фото

Свинячі шкварки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ситне, жирне, але дуже смачна страва хочу вам показати. Перед вами простий і дуже класний варіант, як приготувати свинячі шкварки з молоком. Zaintrigovanи? Тоді запам'ятовуйте рецепт і повторіть!

Опис приготування:

Основою може бути як свіже, так і попередньо солоне сало. Крім солі я нічого не додаю, але ви можете використовувати спеції за смаком. Перед подачею обов'язково приберіть залишки жиру і трохи обсушити шкварки. Молоко з салом, до речі, дуже здорово працюють:)

  • Сало - 400 грам
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Вода - 1/2 склянки
  • Сіль - За смаком
свинячі шкварки - фото крок 1
1. Сало вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками.
свинячі шкварки - фото крок 2
2. Викладіть на сковороду. Додайте воду і молоко.
свинячі шкварки - фото крок 3
3. Трохи підсолити і смажте на середньому вогні, помішуючи періодично.
свинячі шкварки - фото крок 4
4. Шкварки потрібно довести до красивого рум'яного кольору. Після акуратно дістати шумівкою і викласти на паперовий рушник.
От і все, готово!

Схожі рецепти