Свинячі шкварки
(покроковий рецепт з фото)
Ситне, жирне, але дуже смачна страва хочу вам показати. Перед вами простий і дуже класний варіант, як приготувати свинячі шкварки з молоком. Zaintrigovanи? Тоді запам'ятовуйте рецепт і повторіть!
Основою може бути як свіже, так і попередньо солоне сало. Крім солі я нічого не додаю, але ви можете використовувати спеції за смаком. Перед подачею обов'язково приберіть залишки жиру і трохи обсушити шкварки. Молоко з салом, до речі, дуже здорово працюють:)
- Сало - 400 грам
- Молоко - 1/2 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
1. Сало вимийте, обсушити, наріжте невеликими шматочками.
2. Викладіть на сковороду. Додайте воду і молоко.
3. Трохи підсолити і смажте на середньому вогні, помішуючи періодично.
4. Шкварки потрібно довести до красивого рум'яного кольору. Після акуратно дістати шумівкою і викласти на паперовий рушник.
От і все, готово!
От і все, готово!