Рецепт Свинячі котлетки фото

Свинячі котлетки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 30 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати свинячі котлетки. Ця страва відноситься до категорії найпростіших. Котлетки можна подати до обіду, закуска, а також використовувати для бургерів.

Опис приготування:

Смачні домашні котлети - це традиційне блюдо в нашій родині. Їх готують зі свинячого, курячого, яловичого, індичого фаршу, а також змішують кілька видів. Котлети краще їсти гарячими, але можна і холодними. Зробіть велику порцію і зберігайте їх у холодильнику протягом декількох днів.

  • Свинячий фарш - 480 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Солоні крекери - 16 штук
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль, мелений перець - За смаком
свинячі котлетки - фото крок 1
1. Крекери викладіть в миску і залийте молоком, залиште на 10-15 хвилин. В окремій мисці з'єднайте фарш, подрібнену цибулю, яйця, розмочені крекери разом з молоком, сіль і poperčite, перемішайте.
свинячі котлетки - фото крок 2
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Руками візьміть невелику частину фаршу і сформуйте котлетку, викладіть їх на розігріту поверхню.
свинячі котлетки - фото крок 3
3. Обсмажуйте котлети з двох сторін до рум'яної скоринки (близько 4-5 хвилин на кожну сторону).
свинячі котлетки - фото крок 4
4. Подавайте котлети відразу після приготування, а якщо не з'їли все, тоді зберігайте після охолодження в холодильнику.

Схожі рецепти