Свинячі котлетки
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати свинячі котлетки. Ця страва відноситься до категорії найпростіших. Котлетки можна подати до обіду, закуска, а також використовувати для бургерів.
Смачні домашні котлети - це традиційне блюдо в нашій родині. Їх готують зі свинячого, курячого, яловичого, індичого фаршу, а також змішують кілька видів. Котлети краще їсти гарячими, але можна і холодними. Зробіть велику порцію і зберігайте їх у холодильнику протягом декількох днів.
- Свинячий фарш - 480 грам
- Цибуля - 1 штука
- Солоні крекери - 16 штук
- Молоко - 0, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, мелений перець - За смаком

1. Крекери викладіть в миску і залийте молоком, залиште на 10-15 хвилин. В окремій мисці з'єднайте фарш, подрібнену цибулю, яйця, розмочені крекери разом з молоком, сіль і poperčite, перемішайте.

2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Руками візьміть невелику частину фаршу і сформуйте котлетку, викладіть їх на розігріту поверхню.

3. Обсмажуйте котлети з двох сторін до рум'яної скоринки (близько 4-5 хвилин на кожну сторону).

4. Подавайте котлети відразу після приготування, а якщо не з'їли все, тоді зберігайте після охолодження в холодильнику.