Свиняча печінка в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Свиняча печінка в клярі - просте і бюджетне блюдо. Якщо ви любите страви з субпродуктів, воно неодмінно вам сподобається. Спробуйте!
Опис приготування:
Свиняча печінка в клярі відмінно підійде до каш і страв з картоплі. Також печінку можна подавати до столу самостійно, зі свіжими овочами, зеленню і скибочкою хліба. Для більш яскравого аромату в кляр можна додати спеції.
- Свиняча печінка - 300 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Візьміть глибоку миску, вбийте куряче яйце, додайте пшеничне борошно. За бажанням додайте трохи борошна до яйцю.
За допомогою віночка з'єднайте яйце і борошно, перемішайте інгредієнти до однорідності.
Свинячу печінку поріжте пластинами або невеликими шматками. За бажанням шматочки печінки можна відбити кухонним молотком. Занурте печінку в кляр, сіль і poperčite.
Прогрійте сковороду, змастіть рослинною олією. Смажте печінку по 7-10 хвилин з кожного боку.
Блюдо готово. Смачного!