Рецепт Свиняча печінка в клярі фото

Свиняча печінка в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Свиняча печінка в клярі - просте і бюджетне блюдо. Якщо ви любите страви з субпродуктів, воно неодмінно вам сподобається. Спробуйте!

Опис приготування:

Свиняча печінка в клярі відмінно підійде до каш і страв з картоплі. Також печінку можна подавати до столу самостійно, зі свіжими овочами, зеленню і скибочкою хліба. Для більш яскравого аромату в кляр можна додати спеції.

  • Свиняча печінка - 300 грам
  • Курячі яйця - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2-3 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
свиняча печінка в клярі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
свиняча печінка в клярі - фото крок 2
Візьміть глибоку миску, вбийте куряче яйце, додайте пшеничне борошно. За бажанням додайте трохи борошна до яйцю.
свиняча печінка в клярі - фото крок 3
За допомогою віночка з'єднайте яйце і борошно, перемішайте інгредієнти до однорідності.
свиняча печінка в клярі - фото крок 4
Свинячу печінку поріжте пластинами або невеликими шматками. За бажанням шматочки печінки можна відбити кухонним молотком. Занурте печінку в кляр, сіль і poperčite.
свиняча печінка в клярі - фото крок 5
Прогрійте сковороду, змастіть рослинною олією. Смажте печінку по 7-10 хвилин з кожного боку.
свиняча печінка в клярі - фото крок 6
Блюдо готово. Смачного!

Схожі рецепти