Свинина з грибами під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо поєднує в собі м'ясо з грибами і гарнір у вигляді пюре. Всі разом запікається в духовці і подається до столу. При бажанні можна організувати порційну подачу. Знайомтеся з рецептом.
Гриби використовуйте будь-які, свинину цілком можна замінити яловичиною або телятиною. В іншому ж, рекомендую все залишити без змін.
- Свинина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 8 штук
- Картопля - 8 штук
- Вершкове масло - 30 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Свинину наріжте на відбивні і злегка відбийте.
2. Злегка обсмажте м'ясо на сковороді і викладіть у жароміцних форму.
3. Цибулю і гриби наріжте і обсмажте на сковороді.
4. Викладіть на м'ясо.
5. Картопля почистіть, відваріть до готовності, додайте вершки і масло.
6. Зробіть пюре.
7. Красиво викладіть пюре на гриби. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин, спочатку прикривши фольгою.
8. Смачного!