Свинина під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто любить свинину. Свинина в духовці виходить дуже соковитою і смачною. Шуба з сиру стане приємним доповненням до свинини.
Кількість порцій: 6-8
- Свинина - 700 грам
- Картопля - 2 штуки
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль, перець, приправи - За смаком
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
- Томатна паста - За смаком
1. Свинину відварити. Після того, як м'ясо остигне, нарізати його порційними шматками. Посолити, поперчити за смаком. Деко змастити олією. Можна застелити лист фольгою.
2. Натерти сир на тертці. Промити і обсушити зелень. Дрібно нашаткувати. Сир змішати з зеленню. Додати майонез. Якщо ви любите томатну пасту в страві, додайте пару ложок томатної пасти. Все перемішати.
3. Відварити картоплю і натерти його на тертці. Додати в сирну масу терту картоплю і перемішати масу.
4. Готову шубу для нашої свинини викласти на м'ясо і добре обмазати його.
5. Заздалегідь розігріти духовку до 180 градусів. Поставити деко в духовку і випікати близько тридцяти хвилин. М'ясо в шубі найкраще подавати гарячим. На гарнір можна приготувати картопляне пюре або відварені овочі. Блюдо виходить дуже яскраве, красиве і смачне.