Рецепт Свинина в пакеті для запікання фото

Свинина в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 50 хв.

Я вже не знаю, хто яким способом домагається соковитості свинини, але особисто я, щоб м'ясо залишалося ніжним, соковитим і м'яким, готую його в пакеті для запікання, так свинина завжди виходить смачною.

Опис приготування:

З усіх можливих варіантів м'яса свинину господині вибирають найчастіше, можливо через її економічності, швидкості приготування та відмінного смаку. Я теж дуже люблю це м'ясо і додаю його в багато блюд, а іноді готую окремо, і якщо вас цікавить, як зробити свинину в пакеті для запікання, я з радістю розповім вам про це. Суть цього рецепта така: ми просто з'єднуємо улюблені спеції з подрібненим часником, обмазуємо цією сумішшю м'ясо, загортаємо його в пакет і відправляємо в духовку. Все дуже легко і просто, але з цим рецептом приготування свинини в пакеті для запікання м'ясо завжди виходить неймовірно соковите і ніжне, перевірено на особистому досвіді.

  • Свинина - 800-900 грам (корейська)
  • Часник - 8-9 зубчиків
  • Сіль дрібна - 1 Чайна ложка
  • Приправа для свинини - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
свинина в пакеті для запікання - фото крок 1
Насамперед ми пропускаємо часник через прес і змішуємо його зі спеціями і сіллю.
свинина в пакеті для запікання - фото крок 2
Потім промиваємо свинину і витираємо її паперовими серветками, ретельно обмазуємо м'ясо приготовленої сумішшю з усіх боків.
свинина в пакеті для запікання - фото крок 3
Викладаємо свинину в спеціальний пакет для запікання, закріплюємо його кінець кліпсою і робимо в самому пакеті кілька дірочок, щоб міг виходити пар. Перекладаємо пакет з м'ясом в форму або на деко і відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин.
свинина в пакеті для запікання - фото крок 4
От і все, з часом відкриваємо мяско і насолоджуємося його відмінним смаком. Смачного!

Схожі рецепти