Свинина в пакеті для запікання
(покроковий рецепт з фото)
Я вже не знаю, хто яким способом домагається соковитості свинини, але особисто я, щоб м'ясо залишалося ніжним, соковитим і м'яким, готую його в пакеті для запікання, так свинина завжди виходить смачною.
З усіх можливих варіантів м'яса свинину господині вибирають найчастіше, можливо через її економічності, швидкості приготування та відмінного смаку. Я теж дуже люблю це м'ясо і додаю його в багато блюд, а іноді готую окремо, і якщо вас цікавить, як зробити свинину в пакеті для запікання, я з радістю розповім вам про це. Суть цього рецепта така: ми просто з'єднуємо улюблені спеції з подрібненим часником, обмазуємо цією сумішшю м'ясо, загортаємо його в пакет і відправляємо в духовку. Все дуже легко і просто, але з цим рецептом приготування свинини в пакеті для запікання м'ясо завжди виходить неймовірно соковите і ніжне, перевірено на особистому досвіді.
- Свинина - 800-900 грам (корейська)
- Часник - 8-9 зубчиків
- Сіль дрібна - 1 Чайна ложка
- Приправа для свинини - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки