Свинина в лаваші

Свинина в лаваші
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Найчастіше в лаваш загортають куряче м'ясо, воно дешевше і в приготуванні не примхлива, але мені захотілося спробувати, як приготувати свинину в лаваші. Результат мене дуже порадував, рекомендую.

опис приготування:

Кожному з нас хоча б один раз доводилося стикатися з вуличною їжею, вона неймовірно смачна, хоча і не дуже корисна. Завдяки таким рецептом можна зробити смачну закуску, яка відмінно підходить для перекусу. Мені дуже подобається таке блюдо, тому як покупні викликають у мене недовіру.

  • лаваш— 2 штуки
  • Свинина— 300 грам
  • Соняшникова олія— За смаком(для смаження)
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • Твердий сир— 100 грам
  • Морква по-корейськи— 200 грам
  • Солоні огірки— 2 штуки
  • майонез— 100 мілілітрів
Свинина в лаваші - фото крок 1 1. Насамперед займаюся м'ясом: сковороду ставлю на вогонь, наливаю соняшникову олію і розігріваю. М'ясо мою і нарізаю пластинами, натираю спеціями, викладаю на сковороду і обсмажую з двох сторін до готовності.

Свинина в лаваші - фото крок 2 2. м'ясо охолоджую, потім нарізаю тонкими смужками. Лаваш викладаю на стіл, розрізаю кожен на 2 частини, змащую майонезом і розподіляю трохи корейської моркви.

Свинина в лаваші - фото крок 3 3. На морква викладаю шматочки обсмаженого м'яса.

Свинина в лаваші - фото крок 4 4. Сир нарізаю тонкими пластинками і кладу поверх м'яса.

Свинина в лаваші - фото крок 5 5. Солоні огірки трохи промиваю, потім нарізаю невеликими шматочками, кладу до решти інгредієнтів.

Свинина в лаваші - фото крок 6 6. Повертаю лаваш рулетом з щільно закритими краями, щоб начинка не випала.

Свинина в лаваші - фото крок 7 7. Готові рулети обсмажую на сковороді з додаванням кількох крапель соняшникової олії.

Свинина в лаваші - фото крок 8 8. Подаю блюдо горячим, з хрусткою скоринкою, смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Брізоль в лаваші

Брізоль в лаваші

Брізоль - це популярне французьке блюдо, Проте популярне і в нашій країні. Це тонко відбитий шмат м'яса, запанірувати в борошні і обсмажені в яйцях. Я покажу, як приготувати бризоль в лаваші. опис приготування: У перекладі з французької бризоль означає «смажений в яйці або омлеті», а тому відб...

читати далі
Швидкий кебаб в лаваші (майстер клас)

Швидкий кебаб в лаваші (майстер клас)

Дуже оригінальне блюдо! Як шашлик, але не зовсім простий, а м'ясної та овочевої. Та ще й поданий в лаваші. Загалом, коли сезон шашликів вже закритий, саме час готувати цей швидкий кебаб. опис приготування: Іноді так хочеться шашличка, да літо вже закінчилося! Не сезон… Ми порадуємо себе і свої...

читати далі
Cосіскі в лаваші з сиром

Cосіскі в лаваші з сиром

Сосиски в лаваші з сиром — прекрасна закуска, яка цілком підійде для святкового столу або на кожен день. Блюдо готується дуже просто з найдоступніших інгредієнтів. обов'язково спробуйте! опис приготування: Приготуємо сосиски в лаваші з сиром в домашніх умовах. Листи лаваша нарізаємо смужками і...

читати далі
Домашні роли в лаваші

Домашні роли в лаваші

Такі домашні роли в лаваші зможе приготувати кожна (навіть починаюча) господиня. Цей рецепт простий і геніальний одночасно. інгредієнти доступні, так що труднощів приготувати не складе! опис приготування: Рецепт домашніх ролів в лаваші сподобається всім тим, хто любить ситно і смачно перекусит...

читати далі
Домашня шаурма з куркою в лаваші

Домашня шаурма з куркою в лаваші

Навіщо купувати шаурму на вулиці, якщо можна приготувати її самостійно? Домашня шаурма з куркою в лаваші — просте і насичене блюдо, яке підкорить вас своїм неповторним смаком. рекомендую! опис приготування: Приготуємо домашню шаурму з куркою в лаваші. Попередньо нарізаємо курку маленькими куби...

читати далі