Рецепт Свинина в гострому соусі фото

Свинина в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясні страви зі свинини відрізняються калорійністю і чудовим смаком. Тому рекомендую приготувати свинину в гострому соусі і подати до вечері прямо сьогодні.

Для приготування свинини в гострому соусі треба згасити м'ясо зі спеціями і соусом. Якщо ви хочете, щоб м'ясо вийшло дуже гострим, не шкодуйте інгредієнтів в соус. Разом кетчупу можна додати більше часнику та аджики. Смачного!

  • Свинина - 300 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Горіх мелений горіх - 2 щіпки
  • Сіль - За смаком
  • Кетчуп "чилі" - За смаком
свинина в гострому соусі - фото крок 1
Моєму свинину в холодній проточній воді, розрізаємо на невеликі шматочки.
свинина в гострому соусі - фото крок 2
Зрізані шматки жиру кидаємо в сковороду і розтоплюємо. Потім треба додати в сковороду м'ясо. У міру смаження шматочки перевертаємо і перемішуємо, смажимо до золотистої скоринки.
свинина в гострому соусі - фото крок 3
Тепер ріжемо гриби на шматочки. Попередньо замочуємо їх у воді на 10 хвилин. Гриби кидаємо в сковорідку з м'ясом.
свинина в гострому соусі - фото крок 4
Чекаємо, поки гриби дійдуть до стану напівготовності і придбають рум'яний відтінок. Після цього додаємо в сковороду сметану, кетчуп, перемішуємо вміст. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо протягом 40 хвилин.
свинина в гострому соусі - фото крок 5
Залишилися останні штрихи. Видавлюємо в сковороду часник, додаємо мускатний горіх і нарізану кільцями цибулю. Тушкуємо ще десять хвилин з кришкою, подаємо гарячим.

Схожі рецепти