Свинина в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні страви зі свинини відрізняються калорійністю і чудовим смаком. Тому рекомендую приготувати свинину в гострому соусі і подати до вечері прямо сьогодні.
Для приготування свинини в гострому соусі треба згасити м'ясо зі спеціями і соусом. Якщо ви хочете, щоб м'ясо вийшло дуже гострим, не шкодуйте інгредієнтів в соус. Разом кетчупу можна додати більше часнику та аджики. Смачного!
- Свинина - 300 грам
- Печериці - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 0, 5 склянки
- Горіх мелений горіх - 2 щіпки
- Сіль - За смаком
- Кетчуп "чилі" - За смаком
Моєму свинину в холодній проточній воді, розрізаємо на невеликі шматочки.
Зрізані шматки жиру кидаємо в сковороду і розтоплюємо. Потім треба додати в сковороду м'ясо. У міру смаження шматочки перевертаємо і перемішуємо, смажимо до золотистої скоринки.
Тепер ріжемо гриби на шматочки. Попередньо замочуємо їх у воді на 10 хвилин. Гриби кидаємо в сковорідку з м'ясом.
Чекаємо, поки гриби дійдуть до стану напівготовності і придбають рум'яний відтінок. Після цього додаємо в сковороду сметану, кетчуп, перемішуємо вміст. Накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо протягом 40 хвилин.
Залишилися останні штрихи. Видавлюємо в сковороду часник, додаємо мускатний горіх і нарізану кільцями цибулю. Тушкуємо ще десять хвилин з кришкою, подаємо гарячим.