Рецепт Свинина в горщику фото

Свинина в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Зелень , Помідор , Петрушка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінний рецепт для швидкого, але смачного і ситного сімейної вечері. Готувати свинину в горщиках дуже легко і просто, а ніжне, ароматне, з кисло-солодким смаком м'ясо сподобається всім домочадцям.

Опис приготування:

М'ясо приготоване в горщиках - це завжди смачно, швидко і ситно. Сьогодні я пропоную вам рецепт приготування свинини в горщику. Рецепт простий і приготування не принесе вам клопоту. Але зате м'ясо виходить соковитим і ароматним. Приготувавши один раз свинину по даним рецептом, вам захочеться готувати її не один раз. Перегляньте рецепт, як приготувати свинину в горщику з фото. Готуйте і захоплювати своїх рідних неперевершеним блюдом.

  • Свинина - 500 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Sacebeli - 2 Ст. Ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кип'ячена вода - 100 мілілітрів
свинина в горщику - фото крок 1
Моєму помідори і розрізаємо їх на часточки.
свинина в горщику - фото крок 2
М'ясо добре промиваємо водою і нарізаємо на невеликі шматочки.
свинина в горщику - фото крок 3
Викладаємо порізане м'ясо в горщик і додаємо сіль і перець за смаком.
свинина в горщику - фото крок 4
Далі на м'ясо кладемо чисті гілочки петрушки і часточки помідорів.
свинина в горщику - фото крок 5
Потім додаємо сметану.
свинина в горщику - фото крок 6
Додамо сацебелі і наливаємо в кожен горщик по 50 мл кип'яченої води. Соус можна замінити на томатну пасту.
свинина в горщику - фото крок 7
Відправляємо горщик в холодну духовку потім включаємо, температуру виставляємо 200 градусів і готуємо хвилин 40-45. Подавайте свинину, прикрасивши зеленню прямо в горщиках.

Схожі рецепти