Свинина в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт для швидкого, але смачного і ситного сімейної вечері. Готувати свинину в горщиках дуже легко і просто, а ніжне, ароматне, з кисло-солодким смаком м'ясо сподобається всім домочадцям.
М'ясо приготоване в горщиках - це завжди смачно, швидко і ситно. Сьогодні я пропоную вам рецепт приготування свинини в горщику. Рецепт простий і приготування не принесе вам клопоту. Але зате м'ясо виходить соковитим і ароматним. Приготувавши один раз свинину по даним рецептом, вам захочеться готувати її не один раз. Перегляньте рецепт, як приготувати свинину в горщику з фото. Готуйте і захоплювати своїх рідних неперевершеним блюдом.
- Свинина - 500 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Sacebeli - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Петрушка - 1 пучок
- Кип'ячена вода - 100 мілілітрів
Моєму помідори і розрізаємо їх на часточки.
М'ясо добре промиваємо водою і нарізаємо на невеликі шматочки.
Викладаємо порізане м'ясо в горщик і додаємо сіль і перець за смаком.
Далі на м'ясо кладемо чисті гілочки петрушки і часточки помідорів.
Потім додаємо сметану.
Додамо сацебелі і наливаємо в кожен горщик по 50 мл кип'яченої води. Соус можна замінити на томатну пасту.
Відправляємо горщик в холодну духовку потім включаємо, температуру виставляємо 200 градусів і готуємо хвилин 40-45. Подавайте свинину, прикрасивши зеленню прямо в горщиках.